UgensErhverv.dk
Arkitektlogo af designstuderende

Arkitektlogo af designstuderende

Hou+Partnere fejrer 20 årsjubilæum med nyt prisvindende logodesign

09-05-2008

Da arkitektfirmaet Hou+Partnere Arkitekter skulle fejre 20 års jubilæum samt optagelsen af Jesper Wegener som ny partner, var det tid til at få et nyt logo. Firmaet valgte at hyre den unge designstuderende, Søren Severin, fra Danmarks Designskole for at få friske og nye idéer.

Gennem tre måneder udarbejdedes det samlede grafiske identitetsprogram, og udover stor tilfredshed hos arkitektfirmaet vandt logoet også en pris i den årlige internationale logo-konkurrence under EULDA (European Logo Design Annual).

- Det var en meget lærerig og spændende udfordring for mig at arbejde med udviklingen af Hou + Partneres nye logo. I den samlede visuelle identitet, er logoet det bærende element, som danner grundlag for design af brevhoved, visitkort, website m.m., fortæller Søren Severin, som gennem hele studiet har arbejdet som freelance-designer og bliver færdig med sin fem-årige designuddannelse i slutningen af året.

- Selve logoet er inspireret af de geometriske former i forskellige arkitektoniske modeller, afspejlet i et isometrisk perspektiv. De to elementer i logoet er kombineret på en måde, så det er op til den enkelte at beslutte, hvilket element, der ligger oven på det andet. På denne måde fungerer formen både som skulptur og funktionelt, ligesom god arkitektur, siger Søren Severin om designet.

Den isometriske form danner også grundlag for, at logoet kan sættes sammen med sig selv i et grafisk mønster, der skaber associationer til bygningsstruktur og arkitektoniske landskaber. Denne såkaldte super-grafik bruges som dekorativt element på bl.a. tryksager, men også tegnestuens vægge.

- nn

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge