UgensErhverv.dk

Moth & Partners udvider igen

Moth & Partners udvider igen med en ny professionel partner – denne gang i UK

27-04-2008

Moth & Partners udvider igen med en ny professionel partner – denne gang i UK

Målet er en tættere tilknytning til den stadigt voksende kundemasse, der bl.a. omfatter virksomheder, der er aktive på flere markeder, herunder UK, og som efterspørger det samlede udbud af konsulentydelser fra Moth & Partners.

”Nu når vi ud over det nordiske område”, udtaler en glad Jørgen Moth, der tilføjer, at virksomheden siden 2006 har arbejdet med en vision om at udvide organisationen, så de omkringliggende lande bliver dækket på en professionel måde til gavn for de mange kunder i Moth & Partners, der har mod på at arbejde med et bredere markedsområde. Vi har nu taget et vigtigt strategisk skridt ind i vores fremtid, tilføjer Jørgen Moth, der glæder sig meget til at opleve de synergieffekter, der vil opstå med denne udvidelse.

Den nye partner i UK er Kim Junker, hvis baggrund styrker organisationen yderligere. Hver konsulent i organisationen har sine specielle spidskompetencer. Disse spidskompetencer kan de øvrige ”trække” på, så alle til stadighed styrkes og medvirker til at skabe en dynamisk organisation med viden og kompetencer på et højt professionelt niveau.

Kim Junker har sin baggrund i byggebranchen. Gennem en årrække har han arbejdet som eksportdirektør og UK-direktør for en dansk producent, og han har desuden været marketingdirektør og ansvarlig for forretningsudvikling.
Kim har også en årrække drevet egen undervisnings- og konsulentvirksomhed med fokus på kundesystemer.


Spidskompetencen ligger indenfor markedsanalyse, virksomhedsudvikling og medarbejdernes kompetenceudvikling. Herudover kan selskabet i England trække på de øvrige kompetenceområder i Moth & Partners:
Key Account Management, projektstyring og Search & Selection.

For yderligere information: Kontakt Per Eriksen, Moth & Partners på telefon
+45 2095 2284 eller
Adm. direktør Jørgen Moth, Moth & Partners på telefon
+45 4041 4858

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene