UgensErhverv.dk

Nordjyske brændeovne får amerikansk pris

De miljøneutrale Rais Opus-ovne er blevet hædret med ’Vesta Award 2008’.

25-04-2008

Det anerkendte amerikanske boligmagasin ´Hearth & Home´ har efter indstilling fra en uafhængig og bredt sammensat dommerkomite hædret den miljøneutrale, danske brændeovn Rais Opus med årets ’Vesta Award’ - en pris der uddeles som ’anerkendelse for nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem kvalitets-design og teknologi’.

- Med overrækkelse af hædersprisen fortsætter vi 25 års tradition i førerfeltet på det amerikanske marked, og vi er stolte over hæderen, der bygger på en helhedsvurdering af design, kvalitet og teknologi, konstaterer marketingchef Ann Charlotte Wellejus fra Rais a/s og pointerer, at hæderen tilfalder Rais Opus efter indstilling fra et uafhængigt panel med forhandlere, distributører, industriledere og designere.

Ann Charlotte Wellejus fortæller videre, at hædersprisen blev overrakt i forbindelse med præsentation af den nye kollektion på Hearth, Patio EXPO i Atlanta, hvor de danske designerovne løb med en stor del af opmærksomheden.

- Den nye kollektion fik en meget flot modtagelse, og vi havde nogle særdeles travle messedage med professionelle, amerikanske indkøbere, der var begejstrede over den enkle, skandinaviske stil, der sikrer anvendelse i balance med naturen. På den baggrund er der ikke tvivl om, at vi går nogle travle amerikanske måneder i møde, konstaterer marketingchefen fra Rais.

- tibu

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene