UgensErhverv.dk

Nyt navn skal sige mere

Træinformation er det nye navn for Træbranchens Oplysningsråd, der skal signalere service, rådgivning og informationer

22-04-2008

Interesseorganisationen Træbranchens Oplysningsråd (TOP) styrker og moderniserer organisationen, samtidig med at navnet ændres til Træinformation.

I forbindelse med navneskiftet går Træinformation ligeledes i luften med en ny hjemmeside, hvor der er blevet lagt endnu større vægt på service, rådgivning til medlemmerne og informationer.

- For at man som organisation kan blive ved med at fastholde og tiltrække medlemmer, skal man være i stand til at forny sig i takt med den udvikling og den virkelighed, der er medlemmernes hverdag. Fornyelsen af vores organisation og dermed også vores navneskift, er selvfølgelig en strategisk beslutning, der bl.a. skal sikre, at også den nye generation af medlemmer kan identificere sig med vores virksomhed, siger arkitekt og direktør i Træinformation, Bjarne Lund Johansen, der fortsat ønsker, at organisationen skal være den ledende formidler af viden om træ både i byggeriet og i arkitekturen.

Træinformation har 1400 medlemsvirksomheder fra træbranchen og byggesektoren.

-los

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene