UgensErhverv.dk
Byg terrasse med god samvittighedEjeren af dette sommerhus, Anders Christian Haahr,

Byg terrasse med god samvittighed

Superwood lancerer miljøvenligt imprægnerede terrassebrædder i gran fra bæredygtige skove

22-04-2008

Efter adskillige års forskning og udvikling forud for lanceringen af træprofiler, introducerer Superwood nu også terrassebrædder, der er imprægneret miljøvenligt. Med den patenterede metode bliver træet gennemimprægneret helt ind til kernen, og man kan derfor bearbejde træet uden at blotte uimprægnerede områder.

- Mange håndværkere har efterspurgt terrassebrædder i imprægneret træ, der både er fra bæredygtigt skovbrug og imprægneret på en miljøvenlig måde. Derfor har vi udviklet et stabilt produkt, som vi også har testet i forhold til styrke og holdbarhed, siger Ole Dalsgård Nielsen, adm. direktør i Superwood.

Nemt at håndtere
Superwood er nordisk gran fra bæredygtigt skovbrug i Skandinavien, hvor der føres streng kontrol med fældning og genplantning. Miljøvenligheden betyder også, at affaldstræet kan bortskaffes som almindeligt brændbart affald.

For håndværkerne er Superwoods terrassebrædder nemme at håndtere,
fordi træet ved leveringen er tørt. Samtidig er det lyst, og kan derfor også males med lyse farver, selv med hvide og transparente farver. Træet behøver ikke grunding mod råd og svamp ved overfladebehandling i forbindelse med montage, ligesom træet ikke nedbryder befæstigelsen.

Superwood terrassebrædder er lidt dyrere end traditionel trykimprægneret træ, men på niveau med lærk og væsentligt billigere end tropiske træsorter, der også anvendes til terrasser.

-los

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene