UgensErhverv.dk

Ny formand i BLF

Den afgående formand fortsætter i bestyrelsen.

23-06-2004

ByggevareLeverandørForeningen (BLF) har fået nye formand, efter Tommy Bøgehøj på et bestyrelsesmøde meddelte, at han ønskede at fratræde som formand for BLF. Den nye formand hedder Hans T. Rasmussen.

Tommy Bøgehøj, der er adm. direktør for Corus Building Systems Nordic, er for nylig blevet udnævnt til ligeledes at være direktør i Corus Distribution Nordic. Dette medfører blandt andet også ansvaret for Corus`s forhandler/grossist aktiviteter i de Nordiske lande – og kan i enkelte tilfælde disharmonere med BLF’s interesser.

Bestyrelsen, der har været orienteret om Tommy Bøgehøjs holdning, beklagede hans beslutning, men tog den til efterretning og udpegede adm. direktør Hans T. Rasmussen, Evers A/S (DK) samt Höganas A/S (N), til ny formand.

Tommy Bøgehøj fortsætter som menigt medlem af BLF’s bestyrelse.

Den samlede bestyrelse understreger, at formandsskiftet ikke får nogen betydning for BLF’s fortsatte arbejde.

- Vi forstår, men beklager også Tommy Bøgehøjs beslutning. Samtidig glæder vi os over, at han fortsætter i bestyrelsen. Det sikrer kontinuiteten i vores arbejde, samt at vi kan fastholde den kurs, som BLF har arbejdet efter de seneste år, udtaler den nye formand, adm. direktør Hans T. Rasmussen.


Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister