UgensErhverv.dk

Travle håndværkere i Sønderborg får det lettere

Grossisten AO flytter sin håndværkerbutik i Sønderborg til større lokaler. Samtidig udvides butikken med en ny, stor el-afdeling.

11-03-2008

Sønderborgs elektrikere får nu lettere ved at skaffe materialer i en fart.
Sønderjyllands elektrikere kan nu se frem til kortere ventetid, når de skal have fat i den helt rigtige stikkontakt. AO´s håndværkerbutik i Sønderborg flytter til nye, større lokaler, hvor der er blevet plads til en stor el-afdeling med faguddannet personale.

Samtidig udvides sortimentet også indenfor værktøj og vvs. Dermed kan de fleste håndværkere hente deres materialer i butikken med det samme i stedet for at skulle vente på at få bestilt dem hjem.

- Med den nye butik kan vi tilbyde vores kunder en endnu bedre service og et bredt sortiment, så de ikke behøver at have alle varer på lager, men kan komme ind og finde de ting, som de lige står og mangler, siger Bo S. Søndergaard, der er AO´s områdechef.

Den nye butik er på 750 kvadratmeter, hvilket er 50 procent større end den gamle. Adressen er Nørrekobbel 7D i Sønderborg. Butikken åbner torsdag den 13. marts klokken 7.

- Vi fejrer åbningsdagen med konkurrencer, demonstrationer fra leverandører, underholdning samt lidt mad og drikke. Så vi glæder os til at byde kunderne velkomne i butikken, siger Bo S. Søndergaard.

- tibu

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge