UgensErhverv.dk

Flere døre åbnet for Hansen Door

Hansen Door i Randers overtager afdeling for branddøre og porte i Tyco

26-02-2008

Der er tale om et strategisk opkøb, når Hansen Door pr. 1. marts overtager afdelingen for branddøre og porte i Tyco Fire and Integrated Solutions i Odense.

- Vi står over for at skulle ruste os til øget konkurrence. Det er en realitet, at der bliver færre spillere på markedet, og Hansen Door vil med dette strategiske opkøb konsolidere sin position - også i fremtiden, forklarer Klavs Bech, adm. direktør i Hansen Door.

Tycos afdeling for døre er et forretningsområde, som virksomheden kun har i Danmark. Tyco har besluttet at koncentrere indsatsen omkring kerneområderne brand-, tyveri- & varesikring, videoovervågning samt adgangskontrol, og det har bragt de to firmaer sammen. Hansen Door overtager Tycos produktion af branddøre og porte, og Tyco fortsætter uændret deres øvrige aktiviteter.

Kan være på forkant
- Overtagelsen forstærker Hansen Doors samlede program: Der bliver langt flere varianter, en stærkere platform inden for offshore samt inden for produktion af døre i rustfrit stål til fx medicinal- og levnedsmiddelindustrien, siger Klavs Bech, der betegner overtagelsen som en forstærkning af en dansk producent, der spiller en væsentlig rolle på markedet. Virksomhedsstørrelsen giver den fornødne tyngde til at være på forkant med stadig flere test, standarder og øgede branchekrav.

Tager hånd om medarbejderne
Hansen Door er i tæt dialog med Metal og med hver enkelt medarbejder, der bliver berørt af overtagelsen.

- Sælgere og montører fortsætter uændret deres aktiviteter i området, og vi arbejder på aftaler med smedene for at nå frem til den mest optimale løsning for alle. Der bliver aktivt arbejdet på en ordning, som skaber beskæftigelse til alle, fastslår Klavs Bech.

Det forventes, at overtagelsen giver Hansen Door et løft på tocifret tal i omsætningen over de næste par år.

- I vores strategi har vi et ønske om vækst. Købet af Tyco giver os et bredere produktprogram, bedre udnyttelse af produktionsapparatet og en øget volumen til at modstå udenlandske konkurrenter - det har vi positive forventninger til, siger direktøren.
- tibu

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling