UgensErhverv.dk
Tre, to, en - klar til messeSå er det messetid!

Tre, to, en - klar til messe

Fredericia Messecenter vil tirsdag til fredag bugne af byggevarer og de 30.000 professionelle besøgende der skal se, røre og prøve

22-02-2008

Sidste gang der var Byggeri-messe i Fredericia i 2006 var hver dag en rekorddag. Messeudvalget havde sat messen ned fra fem til fire dage, men alligevel kom der flere professionelle besøgende end nogensinde set før.

Igen i år er der valgt en fire dages messe fra tirsdag til fredag mellem kl. 10-17, og arrangørerne fra Trælasthandlerunionen TUN og Danske Fagmesser forventer, at de besøgende håndværkere og entreprenører endnu engang vil myldre til Fredericia Messecenter.

Udstillerne har i hvert tilfælde længe været klar til at vise, hvad de har af nyt, og den 26.-29. februar vil de fire hallers tilsammen 32.000 m2 være fyldt op med cirka 300 optimistiske og engagerede leverandører. Alle standpladser er udsolgt.

- Det er som en fest, når du træder ind i hallerne. De er fyldt op med flotte stande. Udstillerne er virkelig så dygtige, og man kan mærke, at det er noget, de satser på. De hamrer og banker og vil virkelig vise deres nyheder frem, lover Ingelise Alsø, direktør for Danske Fagmesser, der også har været med til at arrangere Byggeri-messen de foregående 12 gange.

Byggeriets Smiley
På sidste Byggeri-messe i 2006 introducerede man konceptet Bedre Byggeri, og i år vil der være endnu mere fokus på konceptet. De udstillere, der kan præsentere nye innovative løsninger, der giver byggeriet et kvalitetsløft, øger effektiviteten, sparer tid på byggepladsen, er brugervenlige, miljørigtige eller forbedrer arbejdsmiljøet og skåner håndværkeren, kan derfor igen i år pryde sig med logoet ’Byggeriets Smiley’.

Leverandørerne af produkter og løsninger, der gør byggeriet bedre, bliver markedsført lidt ekstra og kan let findes i messekataloget og i messehallerne ved hjælp af logoet med det røde, smilende hus.

- Vi giver de vigtige nyheder en mere fremtrædende plads på messen i år, og det er ikke kun produkterne, men også byggeprocesserne, som vi gerne vil fokusere mere på til gavn for byggeriet, fortæller direktør for TUN, Palle Thomsen.

louise@odsgard.dk

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling