UgensErhverv.dk

Internetforhandler af vvs runder 100 millioner

2007 blev en milepæl for BilligVVS.dk, da virksomheden rundede 100 millioner kroner i omsætning.

19-02-2008

BilligVVS.dk er kommet fornuftigt igennem det netop afsluttede regnskabsår. Overskuddet før skat lyder på 10,2 millioner kroner, og det er en fremgang på 29 procent sammenlignet med 2006, hvor overskuddet før skat lød på 7,9 millioner kroner. Samtidigt runder omsætningen de 100 millioner.

Jesper Bunde-Pedersen, adm. direktør i BilligVVS.dk, forventer, at den positive udvikling fortsætter i 2008:

- Årsregnskabet for 2007 er overordnet set tilfredsstillende. Det er især glædeligt, at vi formår at fortsætte vores vækst samtidig med, at vi bruger mange resurser på at forbedre driften, siger han, og henviser til, at 2007 i høj grad har været et konsolideringsår for Århus-virksomheden. Blandt andet er staben af programmører blevet udvidet med det for øje at opnå mere kontrol over den daglige vedligeholdelse. Derudover fik virksomheden i tredje kvartal en professionel bestyrelse, der tæller blandt andre serieiværksætteren Martin Thorborg og Jens Bindslev, som er Webers skandinaviske topchef.

- BilligVVS.dk er på kort tid gået fra at være en iværksætter-succes til at være en virksomhed med en trecifret millionomsætning. Det har vi kort og godt taget konsekvensen af, og vi har nu fået det nødvendige set-up for at fortsætte i samme høje vækst-gear i årene fremover, siger Jesper Bunde-Pedersen.

Afmatning skaber vækst
Forventningerne til 2008 er, at BilligVVS.dk fortsætter med at øge såvel omsætning som lønsomhed i minimum samme omfang som i 2007. Her bliver afmatningen i byggebranchen og det uroplagede boligmarked to væsentlige faktorer – i positiv forstand.

- Min vurdering er, at folk i den nuværende markedssituation vil renovere den eksisterende boligmasse frem for at bygge nyt. Det kommer til at gavne BilligVVS.dk, idet langt hovedparten af vores kunder er private, som skal lave forbedringer på deres bolig, siger direktøren.

- tibu

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling