UgensErhverv.dk
Værktøjsdistributør kåret som årets leverandørÅrets leverandørpris er skabt af Anni Frese

Værktøjsdistributør kåret som årets leverandør

Virksomheden Robert Nielsen I/S løb med hæderen, da Trælasthandlerunionen uddelte prisen ’Årets leverandør 2008’

08-02-2008

’Årets Leverandør’ vælges blandt de virksomheder, der i årets løb har givet brugerne de bedste og mest fyldestgørende data i ByggeBasen, der er en internetbaseret produktdatabase, som letter produkt- og informationssøgningen for de over 400 tømmerhandlere og byggevareforretninger, der er medlemmer af Trælasthandlerunionen (TUN).

Robert Nielsen I/S går i branchen under navnet Roni værktøj og er kendt som en kompetent distributør af et bredt sortiment indenfor håndværktøj og beslag.

Kommunikerer med kunderne
Det var TUNs formand, Jørgen S. Hansen, der foretog prisoverrækkelsen i forbindelse med unionens årsmøde på Hotel Nyborg Strand, og han roste bl.a. Roni for at udnytte de muligheder, ByggeBasen giver, for en god service overfor tømmerhandlerne og byggevareforretningerne .

- Roni værktøj så allerede på et tidligt tidspunkt de fantastiske muligheder, der er for at kommunikere med sine kunder gennem ByggeBasen, sagde Jørgen S. Hansen om valget af Albertslund-virksomheden.

- Roni er samvittighedsfulde i deres opdatering af informationer - ikke blot katalogdata men også stamdata er opdaterede og korrekte. I 2007 alene har de tilføjet mere end 800 katalogdata, så de nu er oppe på at have over 25.000 katalogdata. Det muliggør hurtig og kompetent rådgivning og sparer tid for både medarbejdere og kunder, konstaterede Jørgen S. Hansen.

Direktør Jakob Løgstrup fra Robert Hansen I/S var tilstede på årsmødet for at modtage prisen.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling