UgensErhverv.dk

EDB Gruppen indgår 5-årig aftale med DITAS

EDB-Gruppen skal udvikle, implementere og drive en kompleks ERP-løsning - og herunder en effektiv e-handelsløsning - for medlemmerne.

08-02-2008

DITAS, som er Danmarks største medlemsejede indkøbs- og markedsføringsorganisation inden for handel med byggevarer, har i dag indgået en 5-årig aftale med EDB Gruppen. Aftalen omfatter, at EDB Gruppen i et 5-årigt forløb skal udvikle, implementere og drive en kompleks ERP-løsning - og herunder en effektiv e-handelsløsning - for organisationens ca. 85 medlemmer.

De driver i alt ca. 170 medlemsforretninger fordelt over hele landet. Med det nye ERP-system ønsker DITAS-organisationen og medlems-virksomhederne at centralisere og optimere en række forretningskritiske processer. EDB Gruppen er valgt som partner og leverandør af den aftalte løsning på baggrund af erfaringerne fra mange års positivt samarbejde - og ikke mindst EDB Gruppens
unikke brancheløsninger til byggevarehandlen. EDB Gruppens udmeldte forventninger til årets resultat bliver ikke ændret på denne baggrund.

-mo

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge