UgensErhverv.dk
Projektchef for VM Husene bliver direktørVM Husene i Ørestad. Foto: Høpfner A/S

Projektchef for VM Husene bliver direktør

Høpfner A/S har udnævnt 38-årige Svend Blem Sørensen til direktør og del af den daglige ledelse i selskabet

07-02-2008

Som projektchef i den københavnske projektudviklings- og byggestyringsvirksomhed har Svend Blem Sørensen bl.a. haft ansvaret for VM Husene og VM Bjerget, som har været pionerprojekter i Ørestad

Høpfner A/S har med fire store projekter været en af pionererne inden for boligbyggeri i Ørestad og i de senere år har selskabet stået bag nybyggerier og udstykningsprojekter i både Københavns-området, Holbæk, Hillerød, Næstved, Helsingør og Ebeltoft.

– Med Svend Blem Sørensen har vi fået en direktør, som har en solid faglig ballast, indgående kendskab til byggebranchen og menneskekundskaber, der både gør sig på byggepladsen og på de bonede gulve. Gennem de sidste syv-otte år har han gjort en fremragende indsats, især på byggerier som VM Husene og VM Bjerget i Ørestad, siger Per Høpfner, som er adm. direktør i Høpfner A/S.

To gange VM
Svend Blem Sørensen er uddannet bygningsingeniør i 1994. Han kom til Høpfner som projektleder i 2000.

Som projektleder – og senere projektchef i Høpfner – har Svend Blem Sørensen især arbejdet med nybygningsprojekter, herunder Dragør Strandby, Dragør Høj, VM Husene og senest VM Bjerget – en sammensmeltning af p-hus og boliger – som står færdig i 2008.

Også bygherre
Høpfner A/S blev grundlagt i 1999 og har siden gennemført mere end 30 større projekter. Foruden byggestyring og projektudvikling har virksomheden mange års erfaring med renovering og ombygningsprojekter. De seneste år har Høpfner desuden indtaget rollen som bygherre i en lang række projekter.

Samtidig med udnævnelsen af Svend Blem Sørensen udnævnes Peter Høpfner til direktør i Høpfner Holding A/S og Nidal Al-Asadi udnævnes til projektchef i Høpfner A/S.

-los

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene