UgensErhverv.dk
Nordjysk arkitekt udvider

Nordjysk arkitekt udvider

Bjerg Arkitektur fordobler omsætning og medarbejderstab i nyt Aalborg-domicil

05-02-2008

Innovation, kompetenceudvikling og miljørigtigt byggeri. Det er nogle af de elementer, der ligger til grund for den voldsomme vækst, som det nordjyske arkitektfirma Bjerg Arkitektur har gennemgået de senere år, hvor både omsætning og medarbejderantal er fordoblet.

- Men samtidig har vi sikret os en position som en af landets førende arkitekthuse, når det gælder effktiv udnyttelse af industriel produktion, implementering af Det Digitale Byggeri og udvikling af miljøneutrale boliger. I dag projekterer vi alt digitalt, vores passivhuskoncept danner skole, og vi er langt fremme med udvikling af et helt nyt, fleksibelt koncept for modulopbyggede boliger, der produceres industrielt, udtaler indehaver Kjeld Bjerg.

Væksten er primært resultat af en organisk vækst, men også af enkelte mindre tilkøb. Fysisk udtrykkes væksten ved indvielsen af et nyt stort Aalborg-domicil i Hack Kampmann´s gamle posthus.

- Og vi stopper ikke her. Med indvielsen af vores nye tegnestue i Aalborg centrum er vi klædt på til at udnytte vores forspring til fortsat vækst og udvikling, pointerer Kjeld Bjerg, og understreger, at arkitektfirmaets tegnestue i Hjørring fortsætter som hidtil, selvom Aalborg fremover vil være det centrale omdrejningspunkt for fremtidens udvikling.

- Vi har opbygget et virtuelt hus, hvor alle er bundet sammen i et fælles elektronisk netværk med direkte adgang til alle virksomhedens ressourcer fra samtlige arbejdspladser. Derfor betyder den fysiske placering ikke det store. Det er kompetencerne, der tæller, siger Kjeld Bjerg, der stiftede arkitektfirmaet i 1984 med base i Hjørring.

- nn

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge