UgensErhverv.dk
Tagproducent skifter navn

Tagproducent skifter navn

Lafarge Roofing samler kendte tagmaterialer under nyt mærke.

05-02-2008

Lafarge Roofing, der herhjemme står bag de kendte tagmaterialemærker: Dantegl, B&C, B&C Protector, Hollander og KDN har skiftet navn til ´Monier´.

Navneskiftet sker efter, at den franske kapitalfonden PAI Partners sidste år overtog aktiemajoriteten i Lafarge Roofing af det franske moderselskab, Lafarge.

Med det nye navn mener den internationale tagvirksomhed at stå stærkere på de store globale markeder, USA og Asien, hvor kendskabet til varemærket i for vejen er stort.

Monier er en verdensomspændende tagleverandør med 12.000 ansatte i mere end 200 produktionsenheder, der er repræsenteret i 46 lande på fire kontinenter.

I 2006 omsatte koncernen for 1,6 milliarder Euro.

I Norden og Baltikum er Monier repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen med 500 medarbejdere, der er fordelt på to teglværker, seks betontagstensfabrikker og to fabrikker, der fremstiller tilbehørsprodukter.

I Danmark beskæftiger Monier 120 medarbejder på hovedkontoret i Aalborg, Volstrup Teglværk ved Sæby og Hersomværket nord for Viborg.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling