UgensErhverv.dk
Loftsystemer under større tag

Loftsystemer under større tag

Administrationen hos L. Hammerich flytter til nye lokaler ved Århus.

01-02-2008

Væksten har været stor hos loftsproducenten, L. Hammerich, i de seneste år. Så stor, at rammerne på herregården Østergård var blevet for snævre.

1. januar 2008 flyttede virksomheden derfor ind i et større og nyrenoveret domicil i Slet ved Tranbjerg. Domicilet, der er tegnet af arkitekterne Friis & Moltke, er på 700 kvadratmeter og er første etape af det nye 7000 kvadratmeter store Erhvervscenter Syd.

– I de nye rammer har vi fået plads til at indrette et stort showroom og uddannelsescenter, som vi er ved at lægge sidste hånd på, siger Peer Leth, adm. direktør hos L. Hammerich.

– Det giver os mulighed for at demonstrere vores Troldtekt akustikløsninger i praksis over for vores forhandlere og samarbejdspartnere, hvilket længe har været et ønske.

Produktionen af Troldtekt akustik foregår fortsat på fabrikken i Troldhede, hvor rammerne også løbende er blevet udvidet og moderniseret.

De nye kontorlokaler er desuden en demonstration af de akustikløsninger, som virksomheden leverer. Troldtekt løsninger er nemlig ikke bare loftsbeklædning, men også med indbyggede, skjulte højttalere, integreret belysning, skjult ventilation og dekoration.

L. Hammerich har med flytningen taget afsked med et historisk domicil, der har dannet rammen om virksomhedens succes gennem godt ti år.

– Hvis vi skal kunne følge med den succes, virksomheden de seneste år har oplevet, er rammerne også nødt til at følge trop. Det gælder i forhold til plads, faciliteter og beliggenhed. Med de nye lokaler har vi fået det hele. Og vi har fået en væsentlig bedre placering på landkortet. Nu har forhandlere og samarbejdspartnere nemlig mulighed for at finde vejen til vores domicil uden nødvendigvis at være i bil. Det samme gælder medarbejderne, og deres tilfredshed er også meget vigtig for virksomhedens fremtidige succes, siger Peer Leth.

L. Hammerich har de seneste år udviklet sig fra at være leverandør af loftsplader til leverandør af multifunktionelle systemer i tæt samarbejde med blandt andet arkitekter. Og med de nye lokaler har virksomheden fået optimale betingelser for at videreføre den udvikling.

- nn

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge