UgensErhverv.dk

Hetag Light skifter navn

Ovenlysproducenten bliver nu til til Unilite A/S

29-01-2008

Baggrunden for navneskiftet er, at Hetag’s stifter og ejer Vagn Clausen, som tidligere offentliggjort, har afhændet selskaberne for tagdækning og tagmaterialer, herunder også rettighederne til Hetag-navnet, til den svenske industrikoncern Trelleborg.

Ovenlysvirksomheden er således det eneste tilbageværende selskab i den ’gamle’ Hetag koncern, men føres videre i sin nuværende form, idet medarbejdere, adresse og produkter vil være de samme - kun navnet er fra 1. februar anderledes.

Den Hedensted-baserede virksomhed blev grundlagt for mere end 20 år siden som et selskab, der skulle producere ovenlys til koncernens tagdækningfirmaer. Snart gjorde efterspørgslen dog, at produkterne også blev solgt til kollegaer i tagdækningsbranchen, og i dag er ovenlys virksomheden den største af sin slags i Danmark.

At Unilite nu er et 100 % selvstændigt firma, kan ifølge Direktør Lars Hüttel blive en fordel, for som han siger:

- På grund af konkurrencen med Hetag tagdækning har flere tagdækningskunder været tilbageholdende med at købe ovenlysprodukter hos Hetag Light. Der er klart, at der ligger et potientiale i også at betjene disse kunder.

Desuden står virksomheden med det nye navn godt rustet til fremtiden:

- Igangsatte optimeringer på både produkter og fremstillingsprocesser vil sikre og udbygge Unilite’s fremtidige tilstedeværelse og førerposition på det danske marked, slutter Lars Hüttel.

Unilite producerer og monterer alt inden for ovenlysløsninger til industribygninger, offentlige bygninger, storbyggeri og privatbyggeri. Produktserien spænder fra små ovenlyskupler til store ovenlyspaneler med eller uden automatiske løsninger til komfort og brandventilation. ´

- tibu

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene