UgensErhverv.dk

Hultafors Group køber Snickers Workwear

Virksomheden forstærker sin position i Norden med opkøbet

21-01-2008

Hultafors AB har indgået aftale om at overtage Snickers Workwear i Danmark. Samtidig overtages franchisetageren for Snickers Workwear i Norge. Hultafors har siden 2006 ejet Snickers Workwear AB og vil igennem denne overtagelse yderligere forstærke sin position i Norden.

Overtagelsen er et naturligt tiltag i vækststrategien for Hultafors Group, der nu omfatter varemærkerne Hultafors Tools, Wibe Ladders og Snickers Workwear. Hultafors Group forventer at opnå væsentlige synergier i Norden ved sammenlægningen af de tre varemærker.

- Gennem overtagelsen forstærker vi yderligere Snickers Workwears markedsposition og skaber en platform til at udvikle og effektivisere salget af alle varemærkerne i Hultafors Group på de nordiske markeder. Vores vækstmål i Hultafors Group er på 10 % årligt, og det vil vi opnå igennem organisk vækst samt nye tilkøb, siger Bo Jägnefält , VD for Hultafors Group.

Snickers Workwear er et af Europas ledende varemærker inden for arbejdsbeklædning til håndværkere og er repræsenteret i 20 lande. I Danmark beskæftiger virksomheden 27 medarbejdere i Ballerup.

Gode fremtidsudsigter
- Det er rette timing og en god mulighed at sælge virksomheden, efter at have arbejdet med Snickers Workwear siden 1980, siger Thomas Lunau, der er ejer og stifter af Snickers Workwear i Danmark.

Søren Boye, medejer og adm. direktør siden 2001, ser også lyst på fremtiden for koncernen:
- Der sker store forandringer i distributionsleddet af forbrugsvarer til dansk industri og håndværk, og vi kan se en række fordele ved at samle Hultafors Groups aktiviteter i Danmark.

Hultafors er bedst kendt som verdens ledende producent af tommestokke og som markedsledende i Norden på håndværktøj inden for mål & mærk, hug og slag. I 2005 overtog virksomheden Wibe Stiger og i 2006 virksomheden Snickers Workwear AB. De tre varemærker indgår i Hultafors Group, som omsætter for ca. 1,1 milliard SEK kroner. Hultafors Group udgør forretningsområdet ’Håndværktøj’ i Investment AB Latour, som er noteret på Stockholmsbørsen.

- tibu

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling