UgensErhverv.dk

Bosch opkøber måle-specialist

Værktøjsproducenten Bosch udvider på området for elektrisk måleværktøj ved at opkøbe virksomheden RoboToolz.

18-01-2008

Bosch vil være førende indenfor elektronisk måleudstyr til håndværkere og gør-det-selv-folket. Virksomheden var blandt de første på det europæiske marked til at introducere udstyr til elektronisk lasermåling, som inkluderer verdens mindste laserapparat.

Den position skal udbygges yderligeer med købet af engelske RoboToolz, der er markedsleder inden for produktion af innovative lasermålere.

- Med opkøbet af RoboToolz fortsætter vi vores vækst på det lovende område for måleudstyr. Området har et enormt globalt potentiale, som vi gerne vil udnytte, forklarer Uwe Raschke, international direktør for Bosch elværktøj.

RoboToolz Ltd. beskæftiger ca. 250 medarbejdere i Kina, USA og Tyskland. Hovedsædet er i Hong Kong, og i 2006 havde virksomheden en omsætning på 8,8 millioner euro. Bosch selv havde i 2006 en omsætning på 21 mia. kr. fordelt på elværktøj, haveværktøj, tilbehør og måleudstyr og har ca. 14.500 medarbejdere fordelt over hele verden.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling