UgensErhverv.dk

Nordisk hotel i Rusland

Sammen med IKEA opfører Scandic nyt hotel med 300 værelser i Moskva.

16-01-2008

Hotelkæden Scandic gør nu sine planer om at ekspandere til Rusland til virkelighed. I 2008 påbegyndes opførelsen af et nyt hotel til forretningslivet i Khimki Business Park ved Moskvas største ringvej tæt på Sheremetyevo lufthavnen og kun 35 kilometer fra Kreml.

Hotellet kommer til at rumme 300 hotelværelser, konferencelokaler, restauranter og et fitnesscenter og forventes at åbne i 2010.

Hotelplanerne gøres mulige gennem IKEA, som driver både Khimki Business Park, hvor et af de største IKEA-varehuse ligger, og Ruslands største indkøbscenter, MEGA, med 250 butikker og restauranter, som ligger på den anden side af ringvejen.

IKEA bliver bygherre og ejer af det nye hotel, mens Scandic bliver ansvarlig for hoteldriften.

- Et vigtigt delmål i vores vækststrategi har været den dag, hvor vi kan offentliggøre, at vi indleder vores ekspansion i Rusland. Der er vi nu, og det er naturligvis utroligt tilfredsstillende, siger Frank Fiskers, koncernchef Scandic.

- At få lov til at bygge et nyt hotel, strategisk beliggende i Moskva sammen med en så professionel og anset partner som IKEA er et udmærket startskud. Mulighederne er uendelige, og vi er parate til en fortsat ekspansion, afslutter han.

På det russiske marked findes der i dag en række internationale hotelaktører, hvoraf langt hovedparten fokuserer på luksussegmentet. Der findes kun få indenlandske hotelkæder og få hotelkæder, som fokuserer på mellemprismarkedet.

Hotelkæden Scandic mener, at der her er et stort behov, og vil med dette første hotel tage fat i det marked.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling