UgensErhverv.dk

Tapetser med dine egne fotografier

En nyhed fra Colorama giver dig nu mulighed for at få yndlingsbilledet blæst op på tapet og dekorere hele væggen med det

15-01-2008

En nyhed fra Colorama giver dig nu mulighed for at få yndlingsbilledet blæst op på tapet og dekorere hele væggen med det

Så du kan altså nyde synet af kæresten, børnene eller din yndlingsferiestrand – også når de ikke er i nærheden.

Farvehandlerkæden Colorama lancerer nemlig en teknik, som giver dig mulighed for at få trykt dit favoritfoto på tapet og på den måde sætte et helt unikt præg på dit hjem. Og favoritfotoet behøver ikke at være et, du har liggende i digitalkameraet. I princippet kan du lave dit eget tapet ud fra alle typer af originaler – lige fra digitale billeder og negativer til papirkopier og scannede motiver.

Størrelsen bestemmer du selv
Udover at du selv vælger dit eget unikke motiv, bestemmer du også præcis, hvilken størrelse dit personlige tapet skal have. Det er altså helt op til dine dekorationsønsker, om dit personlige tapet skal bruges til en hel væg, et udsnit af en væg, en søjle eller noget helt fjerde. Du skal dog minimum betale for tre m2.

- Folk i dag søger efter muligheden for at sætte deres helt personlige og unikke præg på boligen, og de vil gerne have nogle redskaber til selv at kunne skabe deres egen stemning i boligens forskellige rum. De nye personlige tapeter opfylder begge ønsker til fulde, siger Ulrich Foged, indkøbschef i Colorama Danmark.


Enkelt at sætte op
Og så er det er ikke længere besværligt at sætte tapet op. Dit personlige tapet bliver nemlig trykt på WallSmart – et materiale som er ekstra smidigt og let at sætte op.

- WallSmart er en revolution for gør-det-selv-folk. Man smører simpelthen bare limen direkte på væggen. Efterfølgende kan man så sætte tapetet op og ’skubbe’ rundt med det, indtil det sidder rigtigt, forklarer Ulrich Foged.

Leveringstiden på det personlige tapet er ca. en uge. Prisen beregnes pr. m2 og oplyses ved bestillingen. Fotografiet skal helst have en opløsning på fem megapixel, men i mange tilfælde kan man også opnå gode resultater med fotos helt ned til to megapixel. I alle situationer kan du blive vejledt dig om, hvorvidt opløsningen er god nok til den størrelse tapet, du ønsker.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling