UgensErhverv.dk

Enemærke & Petersen styrker positionen

Virksomheden har opkøbt Bendix Træ og Glas og føler sig godt rustet til fremtiden

15-01-2008

Enemærke & Petersen har fra årsskiftet købt Bendix Træ og Glas og styrket sin position væsentligt inden for bygningsvedligeholdelse.

Med overtagelsen af Bendix får Enemærke & Petersens Bygningsvedligehold tilført yderligere 30 erfarne medarbejdere, og dermed står virksomheden meget godt rustet til de kommende år. Enemærke & Petersen tilbyder udover nybyggeri og renovering også bygningsvedligeholdelse inden for de tre hovedområder: planlagt vedligehold, forskellige former for service, ofte i totalløsning, samt restaurering.

Alle kompetencer samlet ét sted
Styrken i Enemærke & Petersens koncept er, at alle kompetencer er samlet ét sted, og dette koncept styrkes yderligere med købet af Bendix Træ og Glas ApS, som er etableret i 1994 af Steen og Jeanne Bendix. Virksomheden er delt i to afdelinger i Næstved og Hvidovre. Enemærke & Petersen overtager aktiviteterne i Hvidovre, mens Næstved-delen fortsætter som en selvstændig virksomhed under navnet SB Træ og Glas ApS, som stadig er ejet af Steen & Jeanne Bendix.
- Vi glæder os meget til samarbejdet med både medarbejdere og kunder hos Bendix Træ og Glas ApS. Og vi har allerede en tæt dialog med både ledelsen og medarbejderne, og kan mærke, at det bliver et samarbejde, som alle parter får glæde af, fortæller divisionschef Erik Bech-Pedersen, Enemærke & Petersen.

- tibu

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling