UgensErhverv.dk

Vinder to ud af ti priser

Erhvervs- og Byggestyrelsen er bedst på nettet med både styrelsens egen hjemmeside og startvaekst.dk for iværksættere

05-12-2007

Ud af ti priser i konkurrencen Bedst på Nettet 2007 løber Erhvervs- og Byggestyrelsen med hele to for henholdsvis bedste hjemmeside i den statslige forvaltning med www.ebst.dk samt dommerpanelets specialpris for siden www.startvaekst.dk.

Der er Videnskabsministeriet og IT- og Telestyrelsen, der står bag konkurrencen, hvor offentlige hjemmesider dyster om, hvem der har den bedste brugervenlighed.

Dommerpanelet skriver følgende om ebst.dk:

’På Erhvervs- og Byggestyrelsens hjemmeside virker alt, alt er relevant og alt er opdateret. Den besøgende bydes velkommen med en række relevante indgange, nyheder og fokuspunkter for styrelsen og dens arbejde. Disse forskellige områder adskiller sig tydeligt fra hinanden, og navigationen foregår let. Et eksempel er de fem forskelligfarvede indgange til styrelsens hovedområder til venstre på siden. Disse fem indgange er designmæssigt tiltrækkende, samtidig med at de tjener som indbydelse til nem, videre navigation.’

Får også specialpris
Erhvervs- og Byggestyrelsen står – sammen med De Regionale Væksthuse, dagbladet Børsen og fagforeningen for selvstændige, ASE – også bag siden www.startvaekst.dk, der er henvendt til iværksættere.

Hjemmesiden fik dommerpanelets specialpris med temaet ’En hjemmeside, der gør hverdagen lettere’. Den fik følgende ord med på vejen:

’En genial hjemmeside, der aktiverer brugerens egne overvejelser over opstart af en virksomhed. Her bliver man stillet de relevante spørgsmål i processen mod at starte egen virksomhed. Det sker i et klart og letforståeligt sprog, som suppleres af både billeder, videoer og en lang række forskellige downloadmuligheder. Desuden tilbyder hjemmesiden en række online-værktøjer til virksomheder, som kan anvendes til selvanalyse inden for forskellige erhvervsrettede områder. Derudover har brugeren adgang til en bred vifte af blanketter og gode råd, som kan være med til at lette de administrative rutiner for en virksomhedsejer. Samlet set har hjemmesiden en høj grad af nytteværdi og imødekommer iværksætteres og virksomheders behov for vejledning om de daglige udfordringer.

Vinder af hjemmesider indenfor forsknings- og uddannelsesinstitutioner blev endnu en byggerirelateret institution, nemlig København Tekniske Skole med hjemmesiden www.kts.dk.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling