UgensErhverv.dk
Guldhammeren slog ned i KøgeDen gyldne hammer står til at starte med i kantine

Guldhammeren slog ned i Køge

XL-Byg CF Petersen & Søn i Køge blev den første ’Årets forretning’ i XL-Byg-kæden

04-12-2007

CF Petersen åbnede ny trælast med tilhørende proffbutik og byggemarked på Værftsvej den 5. marts i år, og allerede knapt ni måneder senere var hæderen som årets XL-forretning hjemme.
CFP er i øvrigt den første forretning til at tage trofæet – en gylden hammer i glas montre - da XL-Byg endnu ikke har eksisteret et år.

Kåringen fandt sted på XL-Bygs årlige kædemøde i slutningen af november. Vinderen er fundet ud fra ti forskellige kategorier indenfor bl.a. vækst, vinder- og salgskultur, fokus på personaleudvikling, attraktive medarbejderforhold, innovation og en forretning, der giver konkurrenterne baghjul.

Vil fortsætte som nr. 1
CP Petersen har desuden ligget højt i vurderingen hos kædens ’mystery shoppere’, der bl.a. tjekker kundeservicen og hvor godt forberedt forretningen er på at sælge varer fra tilbudsavisen.
Også her har forretningen i Køge ligget konstant højt, og det glæder selvfølgelig ledelsen, der består af tømmerhandler Michael Buhl og salgsdirektør Jes Gravesen.

- Vi er virkelig glade for, at vi er rated meget højt på personalepolitikken, for medarbejderne og vores høje troværdighed er vores grundlag for at være på markedet. Og heldigvis er medarbejderne enige med os i, at nu er der kun et mål, og det er at blive her som nummer ét, siger Jes Gravesen med et smil, der står godt til den gyldne hammer som, sammen med diplomer og 20.000 kr. til et firmaarrangement, er symbolet på hæderen.

louise@odsgard.dk

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling