UgensErhverv.dk

Styrket position på armeringsmarkedet

Grossistvirksomheden Lemwig-Müller overtager Ferronet

26-11-2007

Stål og -teknikgrossistvirksomheden Lemvigh-Müller har netop indgået
erklæring om overtagelse af samtlige aktier i Ferronet, der er en af Danmarks førende producenter af armeringstråd og armeringsnet. Så næsen er sat op efter et godt resultat i 2007 – der forventes en omsætning i nærheden af 65 mio. kr. Overtagelsen sker med virkning fra 1. januar 2008.

Ferronet, der beskæftiger 40 medarbejdere i henholdsvis Tønder og Ølstykke, vil fremover indgå som et selvstændigt datterselskab i Lemvigh-Müller under ledelse af administrerende direktør Poul Wiid og teknisk direktør Erling Sparre.

- Ferronet er et strategisk godt match til Lemvigh-Müller, udtaler Morten Trolle, direktør for indkøb, logistik og produktion. Han fremhæver, at det nu er muligt at kombinere Ferronets specialkompetencer inden for specialnet, p-tråd og svejste konstruktioner med virksomhedens egen ekspertise og volumenforretning.
- Det vil fremover gøre os til en stærk leverandør med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed til den danske element– og entreprenørbranche, siger han.

- tibu

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling