UgensErhverv.dk
Helhed for medarbejderne

Helhed for medarbejderne

MT Højgaard forener arbejde og fritid i nyt kontor

23-11-2007

Bygge- og anlægsvirksomhed MT Højgaard indviede fredag nye kontorlokaler i Odense. En ombygning af de eksisterende kontorer og en ny tilbygning har givet mere plads og topmoderne faciliteter, hvor der både er tænkt på arbejde og fritid.

Det er en tilfreds bygherre og divisionsdirektør i MT Højgaard, René Mortensen, der fredag indviede de nye kontorlokaler i Odense:

- Det har længe været tiltrængt med en udvidelse og ombygning af vores kontor her i Odense. På bare fem år er vi gået fra at have fem ansatte til nu at være oppe på 45. De eksisterende lokaler var simpelthen blevet for små.

Moderne og æstetisk
Egentlig skulle den gamle lettere forfaldne hovedbygning have været revet ned, men Odense kommune fandt den bevaringsværdig på grund af bygningens historie og alder.

- I stedet for at rive den gamle hovedbygning ned, har vi nu renoveret den. Det er sket med stor respekt for den gamle stil, så nyt og gammelt forenes og bliver moderne og æstetisk. Jeg synes, vi er lykkedes rigtigt godt - byggeriet overgår fuldstændigt mine forventninger, siger René Mortensen.

Ud over kontorer og mødelokaler rummer de nye lokaler også et motionsrum med maskiner til det meste. Det er et tilbud til alle medarbejdere.

- I forbindelse med byggeriet har vi haft fokus på medarbejderne og deres trivsel. Derfor er her alle de tilbud, vi gerne vil give medarbejdere på en moderne arbejdsplads. En del af filosofien har været at tænke på vores medarbejderes sundhed samt at skabe en bedre forbindelse mellem fritid og arbejde, siger René Mortensen.

- hawin

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling