UgensErhverv.dk

Køb en sparepære og hjælp et barn

Silvan donerer én krone til Red Barnet, hver gang kæden sælger en elsparepære under julehandelen

20-11-2007

Byggevarekæden Silvan har iværksat et program for at støtte Red Barnet i forbindelse med julen. Hver gang, der sælges en elsparepære i en Silvan-butik, sendes 1 krone ubeskåret til Red Barnet.

- Vi er en stor virksomhed, og vi vil selvfølgelig gerne være med til at tage ansvar. Initiativet med Red Barnet er kun det første spadestik i en række tiltag inden for Corporate Social Responsibility, fortæller administrerende direktør Michael Christiansen.

Indsamler byttepenge
Udover at give en andel af omsætningen på sparepærer, opfordrer Silvan også kunderne til at donere penge i de indsamlingsbøsser fra Red Barnet, der stilles op ved kasserne fra den 19. november.

- Vi tænkte, at det er nemt, at give et par kroner af byttepengene til Red Barnet, når kunden alligevel har dem i hånden, vurderer Michael Christiansen.

Også medarbejderne
Også medarbejderne bliver opfordret til at donere penge til Red Barnet, og for at styrke medarbejdernes vilje til at give, vil kæden give en krone til Red Barnet, for hver krone medarbejderne donerer.

Michael Christiansen vurderer, at det skulle være muligt at sende mindst 100.000 kroner videre til Red Barnet som en velfortjent julegave.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling