UgensErhverv.dk
Milwaukee præsenterer to nye borehammere

Milwaukee præsenterer to nye borehammere

Det bedste fra to verdener forenes i to nye 10 kg Kango borehammere fra Milwaukee.

15-06-2004

De to borehammere, Milwaukee nedbrydningshammer Kango 900 og bore-/nedbrydningshammer Kango 950, er langt mere effektive end andre maskiner på markedet i dag. Maskinene er lette at betjene, og har et effektivt antivibrationssystem, der beskytter brugeren mod vibrationsskader.

Med de to nye Milwaukee borehammere Kango 900 og 950 er det anerkendte mærke Kango blevet en del af Milwaukees produktserie. Kango har i de sidste 50 år leveret produkter med stor ydeevne, robust design og lang levetid. Det gælder også de to nye borehammere, hvor Milwaukee har fokuseret på at forbedre ergonomien og reducere vibrationerne – og det er lykkedes.

Lette at betjene
Motoren i både Milwaukee Kango 900 og 950 er placeret i køreakslet (længderetningen) og har et design, der gør det lettere at stå oprejst med værktøjet. Det aflaster både ryg og led i arbejdssituationen, og gør det muligt at arbejde i længere tid sammenlignet med andre værktøjer inden for samme kategori.

Begge borehammere er ekstremt lette at betjene, fordi de har tre i stedet for to greb: Et spadegreb med en 360 grader roter- og lukkemekanisme, der er godt placeret i forhold til det fastlåste hovedgreb. Derudover er borehammerne udstyret med et støttegreb, som kan sættes i tre positioner, hvilket er med til at sikre en optimal arbejdsstilling - uanset om man er højre- eller venstrehåndet.

Færre vibrationer
Grebene på Milwaukee Kango 990 og 950 er udstyret med antivibrationssystem og et ”softgreb”. I begge tilfælde er det Milwaukees meget anerkendte antivibrationssystem, som betyder, at vibrationer er stærkt reduceret sammenlignet med andre værktøjer inden for samme klasse. Vibrationsniveauet er 4m/s² og 7m/s² for de to hovedgreb. Hermed opfylder værktøjerne EU-kravene på området, og er derved hovedårsag til reduceringen af vibrationsskader.

Stor ydeevne og samtidig slidstærke
Det effektive antivibrationssystem går ikke ud over værktøjernes styrke - snarere tværtimod. Milwaukee Kango borehammerne har nemlig en langt større nedbrydningskraft end de konkurrerende værktøjer. Borehammerne har en utrolig slagkraft med et stød på 450 g, som giver en effekt på 27 joule, og motorerne på henholdsvis 1600 og 1700 Watt giver en helt utrolig ydeevne. Værktøjerne er udstyret med Fullwave Digitronic®, der gør det let at justere styrken, hvilket har stor betydning for arbejde i beton med forskellig hårdhed. Borehammerne er beklædt med en fiberglas forstærket polyamid overflade og en metalgearkasse, som gør dem ekstremt slidstærke. Levetiden for værktøjerne forlænges ved, at den nye gearkasse hele tiden smører gear og stempel.

Sammen med de nye maskiner fra Milwaukee introducerer Atlas Copco et nyt og enkelt servicekoncept som kun kræver én opringning fra kunden.

Brochurer

Afgiften på grus og sten forhøjes 11 procent

Afgiften på grus og sten forhøjes 11 procent

Det er nok de færreste i byggesektoren, der har været opmærksomme på, at regeringens finanslov også rammer byggesektoren på afgiftsområdet, idet råstofafgifterne står til en klækkelig forhøjelse.

Nyt hæfte gør håndværk til et sjovt fag i skolen

Nyt hæfte gør håndværk til et sjovt fag i skolen

I et nyt inspirationshæfte kan lærere hente ideer til undervisningsforløb i det obligatoriske fag håndværk og design - og blive klogere på nye alliancer med museer og erhvervsskoler

Carlsberg Byens største domicil

Carlsberg Byens største domicil

I dag afholdes rejsegilde på Emil Christian Hansen Hus, der kommer til at danne ramme om it-virksomheden Vismas nye hovedkontor i København

Mangelfuldt kendskab til vigtig garanti

Mangelfuldt kendskab til vigtig garanti

En omfattende undersøgelse viser store huller i danskernes indsigt i, hvordan de er dækket af henholdsvis garanti og købeloven