UgensErhverv.dk

FSO Fugeguide

FSO Fugeguide kan rekvireres gennem Byggecentrums boghandel på www.bygnet.dk.

15-06-2004

”FSO Fugeguide – fugeløsninger og materialevalg” er et internetbaseret værktøj og opslagsværk om fuger, som er målrettet byggeriets parter. Det indeholder al relevant og opdateret information om fuger.

Fugeguiden er udarbejdet af Fugebranchens Samarbejds- og Oplysningsråd, som er et videncenter etableret af professionelle fugeentreprenører og –leverandører med særlig interesse for ansvarlig anvendelse, udvikling og produktion af fuge-, klæbe-, forseglings- og tætningsprodukter.

Guiden er en digitaliseret opdatering og opgradering af Fugehåndbogen fra 1997. Fugeguiden indeholder grundig information om fugers ydeevne, byggetekniske forhold, tekniske specifikationer, miljøforhold, forskellige typer og deres principper og kategorier. I guiden findes også information om fugematerialer, deres egenskaber og specifikationer.

Brugeren kan få hjælp til fugers projektering, dimensionering, drift og vedligehold. Der gives gode råd om udskiftning, renovering, tilbudsgivning og kvalitetssikring. Herudover er der animationer af fuger i bevægelse og ikke mindst lister over tilgængelig litteratur, standarder og andet kildemateriale om fuger.

Prisen for en 1-brugerlicens er kr. 299,- ekskl. moms i årligt abonnement.

Brochurer

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

I efterårets første uge overlevede en 35 årig håndværker et fald på over tre meter. Et overset hul kan give alvorlige kvæstelser eller i værste tilfælde føre til dødsfald, advarer Arbejdstilsynet

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Projektet 'Tømmergraven' tager sin beliggenhed på DSB'’s gamle færgeleje seriøst; arkitekturen er nordisk og maritim

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Materialekampen mellem træ og beton raser i disse dage. Men måske skulle vi ikke være så sort/hvide i vores materialesyn, lyder det fra to direktører i branchen