UgensErhverv.dk

Håndværksmestre mødes om skatten

Befordringsgodtgørelse, brug af firmabil og personalegoder er nogle af emnerne på Dansk Byggeris møder om skat

03-10-2007

Informationsmøder, hvor medarbejdere fra SKAT kommer hele vejen rundt om skatteregler, der er relevante i byggevirksomheder, er blevet et tilløbsstykke i Midt- og Vestjylland, hvor Dansk Byggeri i morgen, torsdag den 4. oktober, afholder sit tredje skattemøde i 2007.

Målgruppen for informationsmøderne er mestre og indehavere samt øvrige med løn og personaleansvar, og deltagerne vil på mødet få kendskab til skattereglerne, herunder dokumentation for brug af firmabiler, udbetaling af skattefri rejsegodtgørelse i forbindelse med arbejde, der medfører overnatning, udbetaling af befordringsgodtgørelse til og fra arbejde, skatteregler for udenlandsarbejde samt personalegoder.

På mødet vil der bl.a. blive orienteret om:

Gulpladebiler:
Bestemmelser vedr. beskatning for de ansatte.
Relevante bestemmelser i registreringsloven, momsloven, vægtafgiftsloven, - herunder tillægsafgiften for privat anvendelse.

Rejsegodtgørelse og fradragsregler:
Regler for udbetaling af skattefri rejsegodtgørelse og befordringsgodtgørelse, - herunder fradragsmuligheder.

Udenlandsk arbejdskraft:
Hvordan forholder virksomheden sig ved ansættelse af udenlandsk arbejdskraft, - herunder det rent administrative omkring udstedelse af skattekort m.v.

Personalegoder:
Hvilke muligheder har virksomheden for at tilbyde diverse goder, - f.eks. bredbånd, telefon, avis, sundhedsforsikringer m.v.

Oktobermødet afholdes på Holstebro Tekniske Skole, og et fjerde informationsmøde med SKAT afholdes i november måned i Viborg. De to første møder blev afholdt i maj og juni i Herning og Skive med tilsammen cirka 120 deltagere. Deltagelse er gratis for Dansk Byggeris medlemmer.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil