UgensErhverv.dk

Vokser gennem opkøb af gulvgrossist

Scandinova vil satse mere på gulve og keramikfliser og køber gulvgrossisten Carl P. Aalborg A/S

02-10-2007

Scandinova har videreført og udbygget sine aktiviteter indenfor gulv- og keramikflisesegmentet ved at opkøbe Carl P. Aalborg, - i næsten samme åndedrag som virksomheden har afhændet forretningsområdet for generelle byggematerialer til sønderjyske Pro-File.

Siden 1960 har Scandinova drevet engrosvirksomhed med et bredt spektrum af byggematerialer, og har bl.a. forsynet tømmerhandler, byggemarkeder og gulvhåndværkere med et bredt spektrum af produkter, men virksomheden har nu fundet det naturligt at vokse også gennem opkøb.

Direktøren bliver indtil videre
Salget har effekt per 1. oktober 2007, men Carl P. vil foreløbigt blive drevet som en selvstændig forretningsenhed med den hidtidige direktør Jens Skovbæch som daglig koordinator og rådgiver. Planen er dog, at der med tiden sker en større sammensmeltning af Carl P. og Scandinova.

Som led i planen har Scandinova allerede tidligere annonceret en nedlægning af Scandinovas egen gulvengrosbutik i Aalborg. Dette sker for at kunne anvende Carl P.s faciliteter i området.

Efter opkøbet af Carl P. Aalborg driver Scandinova-koncernen nu engros gulvbutikker i Herlev, Århus og Aalborg for de professionelle gulvhåndværkere.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet