UgensErhverv.dk

Vokser gennem opkøb af gulvgrossist

Scandinova vil satse mere på gulve og keramikfliser og køber gulvgrossisten Carl P. Aalborg A/S

02-10-2007

Scandinova har videreført og udbygget sine aktiviteter indenfor gulv- og keramikflisesegmentet ved at opkøbe Carl P. Aalborg, - i næsten samme åndedrag som virksomheden har afhændet forretningsområdet for generelle byggematerialer til sønderjyske Pro-File.

Siden 1960 har Scandinova drevet engrosvirksomhed med et bredt spektrum af byggematerialer, og har bl.a. forsynet tømmerhandler, byggemarkeder og gulvhåndværkere med et bredt spektrum af produkter, men virksomheden har nu fundet det naturligt at vokse også gennem opkøb.

Direktøren bliver indtil videre
Salget har effekt per 1. oktober 2007, men Carl P. vil foreløbigt blive drevet som en selvstændig forretningsenhed med den hidtidige direktør Jens Skovbæch som daglig koordinator og rådgiver. Planen er dog, at der med tiden sker en større sammensmeltning af Carl P. og Scandinova.

Som led i planen har Scandinova allerede tidligere annonceret en nedlægning af Scandinovas egen gulvengrosbutik i Aalborg. Dette sker for at kunne anvende Carl P.s faciliteter i området.

Efter opkøbet af Carl P. Aalborg driver Scandinova-koncernen nu engros gulvbutikker i Herlev, Århus og Aalborg for de professionelle gulvhåndværkere.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

Konkurser i byggeriet (Uge 28/2024 -2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Grøn transformator med global ambition

Grøn transformator med global ambition

Med tyske Jens-Peter Saul som CEO, har Rambøll udviklet sig fra at være en nordisk virksomhed til en global spiller med en omsætning, der er mere end fordoblet til 17 milliarder kroner

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

Airtox og Carl Ras bliver hovedsponsorer i Lyngby Boldklub

De kommende to sæsoner vil der står Carl Ras på maven af Lyngby Boldklubs spillere, når de løber på banen hjemme på Lyngby Stadion, mens der vil stå Carl Ras, når spillerne ifører sig klubbens udebanetrøje

Lige efter EU-bogen

Lige efter EU-bogen

Aktører i byggeriet kan vinde fordele ved hurtigt at omfavne EU's taksonomi-regler om bæredygtighed. Carl Ras står klar med rådgivning og service og er blandt andet en nøglespiller i den banebrydende renovering af DMI's tidligere domicil