UgensErhverv.dk
Danskerne købte boligdrømmene med hjemvillAlive er et overflødighedshorn af wellness, ny

Danskerne købte boligdrømmene med hjem

Messen Boligdrømme for Alle viste endnu engang, at danskerne vil have luksus til hjemmet

01-10-2007

Tre dage med luksus til boligen trak i weekenden knapt 21.000 besøgende til Messecenter Herning, hvor messen Boligdrømme for Alle løb af staben. Messen henvender sig primært til boligejere, der vil have nyt og lækkert til boligen både inden- og udendørs.

På messen var de store messehaller fyldt op med lækre køkkener, luksussenge, IT og digitale løsninger, spændende møbeldesigns og fremtidens hus i 1:1. Der var også verdens længste sofa på 51 meter, rådgivning, foredrag og indretningsworkshop.

For danskerne vil have luksus omkring sig, også når de er hjemme, er arrangør og udstillere på messen enige om.
- Alt i alt har det været tre forrygende dage med yderst tilfredse udstillere og glade gæster. Interessen for boligen og ikke mindst luksus til hjemmet er stadig i top, og messen har bevist, at danskerne fortsat er interesserede i at bruge penge på hjemmet, fortæller adm. direktør i Messecenter Herning A/S, Georg Sørensen.

Ikke bare smukke ting
De besøgende kom fra hele landet, og mange af dem rejste hjem igen med både små og store ting og sager til hjemmet.
- Danskerne vil ikke bare have smukke ting, de vil også sove godt i luksussenge, og vi har haft så travlt med at sælge, at vi næsten ikke har haft tid til at spise frokost eller hente en kop kaffe. Som vi siger på jysk, ’det har været rigtig godt’, smiler bestyrer Henrik Ladefoged, SengeSpecialisten, der kan fortælle om rigtig godt salg i løbet af messen.

Også på en af køkkenstandene gik varerne som varmt brød:
- Vi har haft utrolig mange besøgende, både fra Jylland, Fyn og Sjælland, og det har været de rigtige kunder – dem der vil købe køkkener. Det kan vi mærke på antallet af kundekontrakter, der er enorm, selv vores demokøkken her på messen har vi solgt, fortæller marketingschef Tine Koster, Designa.

Det var anden gang boligdrømmene fik frit løb i Herning.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet