UgensErhverv.dk

Innovative erhvervsrådgivere udvider kredsen

Nu er endnu et medlem kommet til.

28-09-2007

Innovative erhvervsrådgivere udvider kredsen

Innovation Partners er en mangfoldig familie af erhvervsrådgivere, der tilbyder mindre og mellemstore virksomheder løsninger indenfor alt lige fra logistik, salg, marketing, bogholderi og coaching til ledelse og indkøb. Nu er endnu et medlem kommet til, og viften af kompetencer er derfor udvidet til også at omhandle juridisk erhvervsrådgivning med særlig vægt på internationale forhold.

Det nye medlem hedder Jens Steensgaard, advokat i ADVODAN Vejen. Jens Steensgaard har mange års erfaring med erhvervs- og selskabsret både i Danmark, Europa, Nord- og Sydamerika og fjernøsten. Udenlandske datterselskaber, joint ventures, forhandleraftaler, agenturkontrakter, licensaftaler, køb af investeringsejendomme og internationale retssager – er blot nogle af de mange områder, der har optaget den erfarne advokat gennem årene, og som kunderne i Innovation Partners nu får mulighed for at trække på.

- Jeg glæder mig meget til samarbejdet i Innovation Partners, der netop bygger på, at vi ved at samle vores individuelle kompetencer og erfaringer kan tilbyde kunderne en optimal løsning. Vi er en gruppe af erhvervsrådgivere, der alle har opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere – og nu kan Innovation Partners så også tilbyde erhvervsjuridisk rådgivning både på det hjemlige, men også på det internationale marked. Kunderne får via netværket en unik adgang til en meget bred viden, siger Jens Steensgaard.

Som kunde hos Innovation Partners kan man henvende sig til den enkelte erhvervsrådgiver og få løst et specifikt problem. Men ofte vil den enkelte virksomhed have brug for rådgivning fra flere specialister på samme tid. Netop ved at samle en række centrale rådgivningsydelser i ét partnerskab, slipper kunden for at henvende sig mange forskellige steder.

- I Innovation Partners kender vi hinanden og kan trække på hinandens netværk til glæde for kunden. Det er med baggrund i det fundament, at vores vision er at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder til at blive vindere i et konkurrencepræget marked, slutter Jens Steensgaard.

Den første kontakt mellem kunden og en af rådgiverne i Innovation Partners sker typisk ved en direkte telefonisk kontakt. Jens Steensgaard træffes på 75 36 00 66 eller mail: jes@vejen.advodan.dk. Det er også muligt at ringe eller skrive til Innovation Partners hovedkontor på telefon 60 25 92 59 / mail: info@innovation-partners.dk.
Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet