UgensErhverv.dk

Havnebade i mange byer

Lokale- og Anlægsfonden støtter udbredelsen af havnebade over hele landet.

15-06-2004

Havnebadene skal leve op til den moderne danskers livsstil, hvor hverdagsmotion er noget centralt

Hvis denne sommer arter sig, som sommeren har gjort i de seneste år, så vil Københavns nye havnebad igen være fyldt til randen med både børn, unge og ældre i flere måneder. Københavnerne er hoppet begejstret i vandet, efter den enestående mulighed for at bade midt i byen blev lanceret sidste år.

- Nu vil Lokale- og Anlægsfonden prøve at brede den gode ide ud til resten af Danmarks største byer, siger arkitekt og konsulent Mette Mogensen i juni-nummeret af fagbladet Byggeri.

- For havnebade er simpelthen en rigtig god ide. De passer til danskernes idrætsvaner, de er forholdsvis billige, og de optager kun minimalt af den dyre jord ved havnefronten.

- Lokale- og Anlægsfonden har i de senere år haft held til at sprede de kunstige skøjtebaner rundt til over 20 byer. Hvis bare havnebadene oplever lidt af den samme succes, så har fonden opnået målet om at fremme idræts- og kulturbyggeri, der virkelig kommer, så mange danskere som muligt til gode, og som fremmer en sund og moderne idrætskultur, fortsætter Mette Mogensen.

Læs mere i Byggeri nr.5-2004.

- nn,tm

Brochurer

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, roser det nye klimaudspil fra Dansk Industri, men samtidig peger han på, at der er plads til forbedringer.

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Boligminister vil have mange flere almene boliger

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle