UgensErhverv.dk
kalzip, en verdens-succes i tagbeklædning

kalzip, en verdens-succes i tagbeklædning

Ny alu-tagsystem. Kalzip er verdens mest solgte tagsystem i metal, med mere end 70 mill. kvm. tagflade verden over...

14-06-2004

Kalzip, der er udviklet af Corus i Tyskland for over 35 år siden, har gået sin sejrsgang verden over og er i dag monteret på sammenlagt over 70 millioner kvadratmeter tagflade i bl.a. Europa, Mellemøsten og Asien.

I udlandet er Kalzip især kendt fra store, prestigefyldte byggerier som f.eks. Daniel Liebeskinds fantastiske bygning til Imperial War Museum i Manchester, hvis elegante tag er beklædt med Kalzip. Liebeskind er især kendt som arkitekten bag det kommende nye World Trade Center i New York. Også lufthavne og store sportsanlæg rundt omkring i verden har nydt godt af Kalzip’s utraditionelle design, der appellerer til kreativiteten hos arkitekter og designere.

I Norden bliver Kalzip ikke mindst den helt store nyhed i Norge og Sverige, hvor tagbeklædningssystemet indtil nu ikke har været markedsført. I Danmark har Kalzip været brugt i adskillige år, bl.a. på bygninger som Billund Lufthavn, Rockwool International i Hedehusene og som tagbeklædning til samtlige nye Audi-forhandlere. Desuden er aluminiumstaget velegnet til renovering af eksisterende bygninger, bl.a. institutioner og boligblokke.

Kalzip - taget, der "zippes" på

Den store interesse for Kalzip verden over skyldes flere ting: Bl.a. et komplet system af lette aluminiumsprofiler, der er vejr- og korrosionsbestandige og fuldstændig genanvendelige. Dertil kommer det unikke system med stående samlinger som ved hjælp af særlige clips sikrer et regntæt, diffusionsåbent tag. I modsætning til traditionelle aluminiumsløsninger, giver det tagbanerne mulighed for at arbejde ved temperatur påvirkninger. Resultatet er et elegant udseende tagløsning uden synlig befæstigelse, hvor taget så at sige ”lynes på”.
Minimum 60 års modstandsdygtighed overfor det salte klima.

Kalzip er en særdeles langtidsholdbar investering: En forventet holdbarhed på over 60 år - selv i et saltmættet kystklima som det danske.

Kalzip kan oven i købet fremstilles direkte på byggepladsen ved brug af mobile produktionsanlæg, som kan fremstille tagelementer på over 100 meters længde helt uden samlinger. Det giver arkitekten fuld frihed til at formgive taget: Valgfri taghældning, konvekse tage (”skihopbakker”) eller fantasifulde former (”sommerfugle-tage”) er blot nogle af de muligheder, Kalzip tilbyder.

Desuden giver forskellige former for overfladebehandling af materialet arkitekten mulighed for at sætte sit personlige præg på byggeriet f.eks. ved at fremhæve high-tech udseendet med en metalfinish eller forstærke den dekorative effekt ved brug af farver.

--------------------------------------------------------------------------------
Corus ByggeSystemer A/S
Hans Kaarsbergs Vej 2
8400 Ebeltoft

Tlf: 8953 2000
Fax: 8953 2001
www.corusbyggesystemer.dk

Tag og facade dækkes stærkt og elegant med profilplader i stål.

Brochurer

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, roser det nye klimaudspil fra Dansk Industri, men samtidig peger han på, at der er plads til forbedringer.

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Boligminister vil have mange flere almene boliger

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle