UgensErhverv.dk
Hotel med iskold hygge

Hotel med iskold hygge

Arkitekter oplever stigning i stemningsskabende konceptopgaver.

29-08-2007

Arkitekter oplever stigning i stemningsskabende konceptopgaver

En bar med rumtemperatur på -5 °C og værelser med hjemlig hygge er de kontrastfulde oplevelser, som gæsterne på det nyindrettede Hotel Twentyseven i centrum af København kan opleve.

- Vi har lagt stor vægt på at skabe et moderne og stilrent udtryk i forlængelse af den skandinaviske tradition. Samtidig har vi forsøgt at forene det eksklusive design med en venlig og hyggelig atmosfære – midt i storbyens pulserende liv. Ambitionen har været at skabe en helt unik oplevelse af hjemlig ro og hygge i moderne og ekspressive rammer, forklarer Mikkel Westfall fra Årstiderne Arkitekter, der har stået for det nye indretningskoncept af det der tidligere hed Hotel Mermaid.

Efter besøg i den kolde ´Absolut Icebar´ kan gæsterne genfinde varmen tilstødende loungebar, som er møbleret i samarbejde med Fritz Hansen, der også benytter faciliteterne som showroom – med udskiftninger af møblerne hvert halve år.

Årstiderne Arkitekter oplever i øjeblikket en stigning i konceptopgaver, hvor der arbejdes med at skabe stemninger og identitet med indretning, design og oplevelser. Eksempelvis er tegnestuen aktuelt i færd med at udvikle et spændende restaurantkoncept i Gothersgade i København.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling