UgensErhverv.dk
Stilladsreklamer skal sprudle ved Nørreport Station100.000 rejsende færdes hver dag omkring Nørreport

Stilladsreklamer skal sprudle ved Nørreport Station

Stillads Reklame Award 07 giver frit spil til kreativiteten. Vinderen kan ses ved Nørreport i uge 40 og 41

28-08-2007

’Skråt op – de kreative går amok’ og ’Kreativt anarki NU’ er opråbene, der skal opildne landets kreative sjæle til at deltage i den stilladsreklamekonkurrence, som reklamebureauet og medieudbyderen Cityreklame afholder.

Det er fjerde gang, Cityreklame slår pjalterne sammen med Coca-Cola, hvis velkendte flaske og reklameslogan ’Live on the Coca-Cola Side of Life’ skal have nyt liv på to stilladser, der dækker Zahles Seminarium og Gymnasium ved Nørreport Station i København.

Hvordan stilladsreklamen kan signalere den sprudlende og energiske filosofi, der ligger bag Coca-Colas slogan og udtryk, er op til deltagerne, men Cityreklame, der har mere end ti års erfaring i stilladsreklamer, opfordrer deltagerne til ikke kun at tænke i print. For der er ingen grænser for en stilladsreklame.

Ideerne skal gerne komme sprøjtende inden fredag den 31. august klokken 12, så vinderen kan blive offentliggjort den 11. september. Den mest sprudlende reklame, som vil kunne opleves i bybilledet omkring Nørreport Station i uge 40 og 41, præmieres med en luksustur til New York til en værdi af 50.000 kroner. Nr. to-ti vinder hver en Ipod Nano 2 GB.

-los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling