UgensErhverv.dk

Annoncehajerne skal fanges

Et nyt forum på nettet, hvor der kan udveksles oplysninger, skal komme annoncehajerne til livs

23-08-2007

Annoncehajer er betegnelsen for virksomheder, der systematisk anvender aggressiv og vildledende markedsføring til at sælge værdiløse annoncer.

Nu lancerer Håndværksrådet et debatforum på nettet, der skal hjælpe ofre for de såkaldte annoncehajer og være med til at advare andre imod dem.
- Vi håber med forummet at tage et stort skridt i retning af at gøre annoncehajerbe selv til jaget vildt, siger jurist i Håndværksrådet, Jeppe Rosenmejer, der har specialiseret sig i de arbejdsmetoder, ’hajerne” anvender.

Han opfordrer virksomheder, der er blevet generet eller snydt af annoncehajer til at gå ind på hjemmesiden og se, om der er andre virksomheder, der har haft problemer med de samme annoncefirmaer. Man har også mulighed for at dele sin historie med andre og afværge, at flere bliver bondefanget af den samme annoncehaj.

Og behovet for et forum er stort.
- 98 procent af vores medlemmer har været generet af annoncehajer, og mange har betalt store beløb for ingenting. Hvis vi får succes med dette forum, vil det give et rygstød til de selvstændige erhvervsdrivende, næste gang, de skal skændes i telefonen med hajen over en uberettiget regning, siger Jeppe Rosenmejer.

-tibu

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling