UgensErhverv.dk

Jubilæum fejres på messe

Carl Rasmussen Værktøj og Beslag fejrer 75-års fødselsdag på Industri- og Håndværkermessen, som de selv arrangerer

22-08-2007

Det er nu niende gang, at den københavnske isenkræmmer med salg af værktøj og beslag til byggebranchen og industrien lukker dørene op for en messe, men i år er arrangementet udvidet med en ekstra dag. Det sker for at fejre, at Carl Rasmussen Værktøj og Beslag har tilbagelagt 75 år i branchen.

Industri- og Håndværkermessen har med årene udviklet sig fra at være en mindre lokalkendt messe til at være en stor branchekendt fagmesse med flere end 70 leverandører repræsenteret og flere tusind besøgende.

- Vores messe er efterhånden blevet en tradition for såvel vores kunder som vores leverandører og det glæder os, at vi i branchen har været med til at skabe et forum, hvor man kan mødes under afslappede og hyggelige forhold, siger Peter Kruuse, messeansvarlig hos Carl Rasmussen Værktøj og Beslag.

Udover et stort udbud af afhentningsvarer til en ekstra god pris, kan besøgende på messen blandt andet opleve arbejdende stande, produktdemoer og deltage i et væld af konknurrencer.

Industri- og Håndværkermessen finder sted i Brøndby Hallen fra den 28. til den 31. august.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling