UgensErhverv.dk
Nem og billigere montage med ClickFals

Nem og billigere montage med ClickFals

Det nye ClickFals fra Corus ByggeSystemer med en smuk stående fals, der giver tag og facade - et eksklusivt udseende

11-06-2004

ClickFals er præfabrikeret med en nem og hurtig klikbar fals, som gør montagen langt hurtigere: Profilerne leveres færdige og skal blot klikkes sammen, uden brug af specialværktøj. De fastgøres til underlaget uden synlig befæstelse, og leveres i længder op til 18 m, afhængig af materialevalg.

Spar op til en tredjedel

Det betyder, at der er rigtig mange penge at spare ved at lægge et ClickFals-tag: Helt op til en tredjedel af prisen kan spares ved at anvende de præfabrikerede tagprofiler, der leveres som et komplet system inkl. de nødvendige tilbehørsdele, inddækninger, tætningsbånd og befæstelse.
ClickFals leveres i stål, kobber, aluminium samt i den nye FalZinc-løsning, der er en nyudviklet og verdenspatenteret tag- og facadeløsning efter den såkaldte Pegal-metode med en kerne af aluminium og kemisk belagt med zink. Når FalZinc og ClickFals anvendes i samme løsning, kombineres den stående fals med zinkoverfladens smukke patina.

En udfordring til blikkenslagerne

Det betyder, at det nu er blevet muligt at få et langt billigere fals-tag i zink-overflade end ved brug af titanzink. Dermed repræsenterer ClickFals en meget stor udfordring til det traditionelle blikkenslagerhåndværk, som i overvejende grad har arbejdet med titanzink. De lavere omkostninger ved ClickFals betyder også, at privatbolig-ejerne vil få mulighed for at få et elegant tag i flot, tidløs zink-design til en overkommelig pris.

ClickFals findes i 2 varianter, ClickFals S, der er specielt velegnet til facader, karnapper og mindre tagflader, og ClickFals C, til større tagløsninger.

--------------------------------------------------------------------------------
Corus ByggeSystemer A/S
Hans Kaarsbergs Vej 2
8400 Ebeltoft

Tlf: 8953 2000
Fax: 8953 2001
www.corusbyggesystemer.com

Tag og facade dækkes stærkt og elegant med profilplader i stål.

Brochurer

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

I efterårets første uge overlevede en 35 årig håndværker et fald på over tre meter. Et overset hul kan give alvorlige kvæstelser eller i værste tilfælde føre til dødsfald, advarer Arbejdstilsynet

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Projektet 'Tømmergraven' tager sin beliggenhed på DSB'’s gamle færgeleje seriøst; arkitekturen er nordisk og maritim

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Materialekampen mellem træ og beton raser i disse dage. Men måske skulle vi ikke være så sort/hvide i vores materialesyn, lyder det fra to direktører i branchen