UgensErhverv.dk
3D for alle

3D for alle

Store såvel som små virksomheder har fordele af 3D-teknologien.

10-08-2007

Store såvel som små virksomheder har fordele af 3D-teknologien

Mens 3D-teknologien tidligere var forbeholdt byggebranchens store aktører, er der nu en tendens til, at også mindre entreprenør- og arkitektfirmaer vælger at investere i 3D-applikationer for at opnå produktionstekniske fordele.

Det er i hvert fald erfaringen i det mindre entreprenør- og arkitektfirma Maglehøjhuse i Frederiksværk, der senest er skiftet til Autodesk´s objekt- og database-baserede, Revit-platform, i projekteringen.

- Vi mener, vi har foretaget et meget fremsynet valg, og efterhånden har vi opbygget så stor viden om programmet, at vi kan begynde at omsætte værktøjerne til konkrete konkurrencefordele, siger Helge Garde, der er en af indehaverne af Maglehøjhuse.

- Markedet er jo meget med os lige nu, men den dag, hvor vi skal kæmpe lidt mere om opgaverne, tror jeg, vi vil stå rigtig stærkt, fordi vi har foretaget skiftet til 3D på et tidligt tidspunkt.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling