UgensErhverv.dk

Kirkelig forvandling igang

Spaden sættes i jorden til kurbad i tidligere havnekirke på Læsø.

06-08-2007

Spaden sættes i jorden til kurbad i tidligere havnekirke på Læsø

Læsøs borgmester Olav Juul Gaarn Larsen, Nordjyllands regionsformand Orla Hav og direktør i Realdania Hans Peter Svendler tager i dag første spadestik til det nye kusted, Læsø Kur & Helse.

Henover sensommeren og efteråret vil man således i Vesterø kunne følge det spektakulære ombygningsprojekt, der forvandler den tidligere Vesterø Havnekirke til et behandlingscenter med salt- og thalassoterapi.

Kun kirketårnet står tilbage efter ombygningen, mens det øvrige kirkerum erstattes med et lavere nybyggeri med bassiner, der bugter sig som et stiliseret klitlandskab.

Bag den arkitektoniske udformning af Læsø Kur & Helse står arkitektfirmaet Friis og Moltke, entreprenørfirmaet Trigon og ingeniørfirmaet Cowi, der i april vandt konkurrencen om opførelsen af kurstedet.

Læsø Kur & Helse opføres af Læsø Fonden med økonomisk støtte fra Realdania, EU´s mål 2 midler, Indenrigsministeriet, Læsø Kommune og Det Obelske Familiefond.

- Illustration: Friis & Moltke.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling