UgensErhverv.dk

Typehus af vor tid

Nyt enfamiliehus gør op med parcelhustradition.

03-08-2007

Nyt enfamiliehus gør op med parcelhustradition

De seneste år er der kommet mange spændende bud på nye og utraditionelle typehuse, der bryder med 1960´erne og 70´erne ensformige parcelhuse.

Byggefirmaet Nørrelund byder ind på markedet med en 160 m2 villatype, hvor alle funktioner samles under en stor skrånende tagflade omkring et centralt, gennemlyst køkken-opholdsrum.

Arkitekturen er enkel og opført med hvidpudsede Celconblokke og tagpap på taget.

- Mange husbyggere er ikke længere interesseret i ´modellen fra sidste år´. De ønsker sig et nyt enfamiliehus af vor tid, et moderne hus til den moderne familie, lyder det fra virksomheden med adresse i Næstved.

- Markedet er mættet med traditionelle typehuse. De kunder der henvender sig til os ønsker sig noget moderne, et hus som tydeligt signalerer at være opført i 2007 og ikke i 1965, siger direktør Nicolai Nørrelund.

- Vi lever i en tid som er præget af individualitet og søgen efter identitet – og mange husbyggere ønsker ikke længere at identificere sig med fortidens typehus-skabeloner, slutter Nicolai Nørrelund.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling