UgensErhverv.dk

Samarbejder den danske byggebranche godt nok?

Det er ét af de spørgsmål, der forsøges besvaret på gå-hjem-møde i morgen i DAC

18-06-2007

I morgen, tirsdag d. 19. juni, afholder entreprenørvirksomheden Klug A/S et gå-hjem-møde i Dansk Arkitektur Center (DAC) i København.

Mødets program består af tre indlæg, der til sammen skal give nogle svar på, hvorfor byggeprocesserne ikke altid går, som de skal, og hvad man kan gøre ved det.
Var det samarbejdsformen eller styringsmekanismerne, vi ikke kunne håndtere? Bygger vi for komplekst? Eller er vi bare ikke gode nok?, er nogle af de indledende spørgsmål på de emner, de tre oplægsholdere vil belyse.

Få pladser tilbage
Først vil civilingeniør Sven Bertelsen snakke om kompleksitet i byggeriet, om hvad den gavner og hvad den skader, om hvorfor tidsplanerne ikke altid holder, og om hvornår en klassisk arkitektkonkurrence ikke er det rigtige.

Dernæst går civilingeniør og sekretariatschef i Kuben, Knud Erik Busk, på talerstolen for at dele sine tanker om partnering og samarbejdsformer. Om hvornår de virker og hvornår de ikke virker.

Sidst er det adm. direktør i Klug A/S, Simon Klug, der vil komme ind på digital byggestyring, som hans eget firma er bygget op omkring. Digital byggestyring minimerer fejl begået på baggrund af mangelfuld kommunikation, og sparer alle led i byggeriet for kostbar tid og dermed penge.

Der er endnu få pladser tilbage til mødet, der primært henvender sig til arkitekter, og finder sted kl. 15-17 i DAC, Strandgade 27B i København.

Tilmelding kan ske til maria@klug-as.dk

- los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Golf-entusiast vendte tilbage til tømmerhandlen

Golf-entusiast vendte tilbage til tømmerhandlen

Nordkystens Tømmerhandel blev skabt af den entreprenante trælastmand Uffe Ravn ovenpå et boom i sommerhus-byggeriet i 60´erne Nordsjælland – i dag drives den af sønnen Erik Ravn

Der trædes på bremsen

Der trædes på bremsen

Mængden af nye varebiler er for nedadgående. I årets første syv måneder er der indregistreret 13.876 nye varebiler i Danmark, og det er en nedgang på hele 12,9 % i forhold til 2022. Og nedgangen i salget ser tilsyneladende ud til at fortsætte

Overborgmester: Rå profit styrer boligmarkedet i København

Overborgmester: Rå profit styrer boligmarkedet i København

Københavns overborgmester vil have ret til krav om højere andel almene boliger i København. Hun efterlyser, at der bygges flere almene boliger og bygges klogt i hovedstaden

Årets vinder af betonprisen suger unge til betonbranchen

Årets vinder af betonprisen suger unge til betonbranchen

Torben Dybdahl Jensen vinder prisen pga. sin indsats for at motivere unge mennesker til at arbejde i betonbranchen, herunder at afholde den årlige 'Betonworkshop', der efterhånden er blevet en institution i sig selv