UgensErhverv.dk

Samarbejder den danske byggebranche godt nok?

Det er ét af de spørgsmål, der forsøges besvaret på gå-hjem-møde i morgen i DAC

18-06-2007

I morgen, tirsdag d. 19. juni, afholder entreprenørvirksomheden Klug A/S et gå-hjem-møde i Dansk Arkitektur Center (DAC) i København.

Mødets program består af tre indlæg, der til sammen skal give nogle svar på, hvorfor byggeprocesserne ikke altid går, som de skal, og hvad man kan gøre ved det.
Var det samarbejdsformen eller styringsmekanismerne, vi ikke kunne håndtere? Bygger vi for komplekst? Eller er vi bare ikke gode nok?, er nogle af de indledende spørgsmål på de emner, de tre oplægsholdere vil belyse.

Få pladser tilbage
Først vil civilingeniør Sven Bertelsen snakke om kompleksitet i byggeriet, om hvad den gavner og hvad den skader, om hvorfor tidsplanerne ikke altid holder, og om hvornår en klassisk arkitektkonkurrence ikke er det rigtige.

Dernæst går civilingeniør og sekretariatschef i Kuben, Knud Erik Busk, på talerstolen for at dele sine tanker om partnering og samarbejdsformer. Om hvornår de virker og hvornår de ikke virker.

Sidst er det adm. direktør i Klug A/S, Simon Klug, der vil komme ind på digital byggestyring, som hans eget firma er bygget op omkring. Digital byggestyring minimerer fejl begået på baggrund af mangelfuld kommunikation, og sparer alle led i byggeriet for kostbar tid og dermed penge.

Der er endnu få pladser tilbage til mødet, der primært henvender sig til arkitekter, og finder sted kl. 15-17 i DAC, Strandgade 27B i København.

Tilmelding kan ske til maria@klug-as.dk

- los

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek