UgensErhverv.dk

Fornyer samarbejdsaftale om efteruddannelse

Det kommende bygningsreglement 07 kræver omfattende efteruddannelse af konstruktører

30-03-2007

Vitus Bering Danmark har i en årrække samarbejdet med Konstruktørforeningen om efteruddannelse for konstruktører. Denne samarbejdsaftale er fornyet, og ved en ceremoni på Vitus Bering Danmark, VBD i Horsens underskrev Konstruktørforeningens formand, Ole Binderup Jørgensen og Vitus Bering Danmarks leder af konstruktøruddannelsen, Gunnar Eriksen en aftale, som skal forny det samarbejde de to parter har haft gennem flere år. Samarbejdsaftalen forpligter de to parter til at samarbejde om efteruddannelse for konstruktører.

”Der er helt oplagte emner, vi vil bruge denne aftale til i den kommende tid,” oplyser Ole Binderup Jørgensen og fortsætter: ”For eksempel vil det kommende bygningsreglement 07 kræve en omfattende efteruddannelse af konstruktørerne. Vi har allerede bedt VBD om at tage fat på opgaven.”.

”VBD ser efteruddannelse af konstruktører som et vigtigt område. Det giver os mulighed for at udnytte, men også skærpe de kompetencer, vi allerede har i huset. Samtidig er vi også interesserede i samarbejde om udbud af kurser, f.eks. med de øvrige konstruktørskoler”, siger Gunnar Eriksen.

Chefkonsulent Åge Staghøj, Bygge- og Anlæg, VBD er allerede langt i planlægningen af kommende tiltag, bl.a.:

• Tilrettelæggelse af en række 1 dagskurser om det nye bygningsreglement til gennemførelse formentlig i efteråret. Vi skriver formentlig, fordi det nye bygningsreglement ikke er udkommet endnu. • Forøget samarbejde om dimittendweb aktiviteter. De studerende udgør den bedste ambassadørrolle man kan tænke sig, og VBD vil gerne have styr på, hvordan dannelsesinstitutionen varetager rollen at servicere de studerende efter eksamen.

• Vi skal næppe spørge de studerende alene om konkrete kursusbehov, fordi når de lige er flyvefærdige. De skal bare ud i virkeligheden. Vi skal måske købe en grund i www.secondlife.com hvor de studerende kan bevare deres netværk, og hvor KF og VBD kan byde ind med ”tilbud” af kurser.

• Intensiver samarbejdet med andre udbydere og interessenter om tilrettelæggelse og gennemførelse af videregående efteruddannelse på diplom og masterniveau i byggebranchen.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Nye krav til byggeriet lurer i horisonten, når klimakravene skal revideres i 2025. Alt tyder på, at byggepladsen bliver omfattet af beregningerne af CO2 belastningen

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

Ved siden af Idrætscenter Vendsyssel og Vrå Skole skal der opføres en svømmehal med 25 meter bassin med otte baner, morskabsbassin med vandrutchebane samt wellnessafdeling. Projektet har en kontraktsum på ca. 120 millioner kroner

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Kvaliteten er vigtigst, og renoveringsprojekterne kommer til at stå i kø. Det er blandt konklusionerne i en stor spørgeundersøgelse, hvor Flügger har spurgt skandinaviske kunder om forventningerne til fremtiden og ønsker til malerprodukter generelt

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

SPONSORERET INDHOLD: Med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder viser Snickers Workwear sit engagement i det, virksomheden kalder 'Inventing workwear'