UgensErhverv.dk

Stilladsfirma nomineret til fornem pris

FA Stillads er blevet nomineret til prisen CSR People Prize 2013

30-08-2013

Det nordsjællandske firma FA Stillads er blevet nomineret til prisen CSR People Prize 2013, fordi de arbejder aktivt med social ansvarlighed og giver udsatte unge en ny chance

Det er Virksomhedsforum for socialt ansvar, VFSA, der hvert år uddeler en hæderspris til virksomheder, der har gjort et særlig godt stykke arbejde med social ansvarlighed. I et felt af 130 indstillede virksomheder er FA Stillads en af de tre nominerede blandt virksomheder, som tæller under 100 ansatte. Selvom FA Stillads kun har 16 ansatte, kommer hele 80 % af medarbejderne fra socialt udsatte grupper.

- FA Stillads er et rigtig godt eksempel på en særdeles positiv udvikling inden for stilladsbranchen. Det er en meget rummelig virksomhed, der giver udsatte unge en billet ud af systemet. Derfor er det meget fortjent, at de er nomineret til denne pris, siger Anders Hjorth Jensen, der er konsulent for Stilladssektionen i Dansk Byggeri.

I nomineringen står der blandt andet, at FSA stillads er valgt ud, fordi de sætter en stor ære i at give unge fra udsatte grupper en ekstra chance på arbejdsmarkedet. Der er især lagt vægt på deres arbejde med at indføre elementer af stilladsmontøruddannelsen i Horserød Statsfængsel.

- Historisk set har stilladsbranchen måske haft et lidt broget omdømme, men nomineringen er et fint eksempel på, at der bredt i branchen bliver arbejdet målrettet med at løfte stilladsfaget, siger Anders Hjorth Jensen og fortsætter:

- Det arbejder vi også på i Stilladssektionen i Dansk Byggeri, hvor vi de seneste år har arbejdet på at give hele branchen et løft ved at indføre vores egen certificeringsordning, der skal ensarte arbejdsprocesserne og sikre kvalitet og sikkerhed.

Om FA Stillads så kan veksle nomineringen til den endelig pris, bliver afgjort den 16-17. september i Holstebro, hvor Prins Joachim vil stå for overrækkelsen af prisen.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Når SMV’erne har det godt, har også landdistrikter det godt. Erhvervspolitik målrettet de små og mellemstore virksomheder er også landdistriktspolitik

Endelig: Østerport Station åbner igen

Endelig: Østerport Station åbner igen

Den 122 år gamle stationsbygning på Østerbro er nyrenoveret og smukkere end nogensinde før. I morgen åbner stationen efter to års omfattende renoveringsarbejde

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Haveeksperter fra Bauhaus giver dig her deres bedste råd og enkle tips til, hvad du skal gøre før du lukker haven ned og går i vinterhi - og de fleste råd koster ikke penge