UgensErhverv.dk
En af Københavns bedste grunde købt opMed købet af Strandpromenaden vil Bricks næste år opføre eksklusive boliger tæt på natur og strand

En af Københavns bedste grunde købt op

Bricks a/s har købt en af københavns bedste grunde til eksklusivt boligbyggeri

05-08-2013

Ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks A/S har, af det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, erhvervet selskabet Strandpromenaden A/S i København med tilhørende grund, projekt og lokalplan. 

-  Vi er, i Bricks A/S, særdeles glade for handlen og ser med stor forventning frem til at komme i gang med processen. Det er et ekstremt spændende projekt, vi i samarbejde med schmidt hammer lassen architects er ved at skabe, med en fantastisk og unik beliggenhed, udtaler  Martin Busk direktør i Bricks A/S

Natur, kultur og strand
Ifølge Martin Busk er det tale om intet mindre end den bedste grund i København, med nærmeste nabo til det eksklusive og etablerede boligområde Tuborg Nord i Hellerup.

- Det er en optimal kombination af natur og kultur med stranden som en skøn oase og byen tæt på. Så markant en placering medfører et stort ansvar, som vi er klar til at tage, siger han.

Eksklusive privatboliger
Selskabet Bricks A/S agter først og fremmest at tage afsæt i de mennesker, der skal bo i Strandpromenaden og de nære og lokale rammer, de skal leve deres liv i og omkring. 

- Vores mål er at skabe de mest eksklusive privatboliger i København. Den smukke havudsigt over Svanemøllebugten og Øresund er en selvfølge i alle de nye boliger, der opføres. Boligerne vil blive sat til salg primo 2014, hvor opførelsen af boligerne ligeledes forventes igangsat.

jhn.

Brochurer

Forbrugerne kan godt slække lidt på den økonomiske håndbremse

Forbrugerne kan godt slække lidt på den økonomiske håndbremse

De månedlige forbrugerforventninger fra Danmarks Statistik viser for juni et nettotal for den sammensatte forbrugertillidsindikator på +5,8. Det er lidt højere end de seneste seks måneders gennemsnit på +4,4.

Konkurser i byggeriet - uge 25

Konkurser i byggeriet - uge 25

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Håndværkere skal mestre kommunikation og kundeoplevelser

Håndværkere skal mestre kommunikation og kundeoplevelser

Entreprenørkoncernen Raunstrup sender håndværkere på skolebænken, hvor de specialiseres i den gode kundekontakt. Resultatet er en halvering af misforståelser med kunder og gennemløbstiden på sagerne

Lærlingenes Hus kom i centrum

Lærlingenes Hus kom i centrum

Dansk Håndværk kunne på Folkemødet præsentere de vinderforslag fra arkitektstuderende, der skal danne grundlag for den videre udvikling af Lærlingenes Hus på Bornholm