UgensErhverv.dk
En af Københavns bedste grunde købt opMed købet af Strandpromenaden vil Bricks næste år opføre eksklusive boliger tæt på natur og strand

En af Københavns bedste grunde købt op

Bricks a/s har købt en af københavns bedste grunde til eksklusivt boligbyggeri

05-08-2013

Ejendoms- og projektudviklingsselskabet Bricks A/S har, af det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, erhvervet selskabet Strandpromenaden A/S i København med tilhørende grund, projekt og lokalplan. 

-  Vi er, i Bricks A/S, særdeles glade for handlen og ser med stor forventning frem til at komme i gang med processen. Det er et ekstremt spændende projekt, vi i samarbejde med schmidt hammer lassen architects er ved at skabe, med en fantastisk og unik beliggenhed, udtaler  Martin Busk direktør i Bricks A/S

Natur, kultur og strand
Ifølge Martin Busk er det tale om intet mindre end den bedste grund i København, med nærmeste nabo til det eksklusive og etablerede boligområde Tuborg Nord i Hellerup.

- Det er en optimal kombination af natur og kultur med stranden som en skøn oase og byen tæt på. Så markant en placering medfører et stort ansvar, som vi er klar til at tage, siger han.

Eksklusive privatboliger
Selskabet Bricks A/S agter først og fremmest at tage afsæt i de mennesker, der skal bo i Strandpromenaden og de nære og lokale rammer, de skal leve deres liv i og omkring. 

- Vores mål er at skabe de mest eksklusive privatboliger i København. Den smukke havudsigt over Svanemøllebugten og Øresund er en selvfølge i alle de nye boliger, der opføres. Boligerne vil blive sat til salg primo 2014, hvor opførelsen af boligerne ligeledes forventes igangsat.

jhn.

Brochurer

Würth åbner megastore i København

Würth åbner megastore i København

Få måneder efter åbningen af kædens hidtil største butik i Odense C åbner Würth megastore i Københavns Sydhavn

Ugens konkurser - uge 20

Ugens konkurser - uge 20

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Energiplan uden effektiviseringer i bygninger holder ikke i længden

Energiplan uden effektiviseringer i bygninger holder ikke i længden

Dansk Håndværk advarer ligesom den øvrige bygesektor regeringen mod at negligere energieffektivisering af bygninger i energiplanen

Forbedret arbejdsmiljø er lavt hængende frugter

Forbedret arbejdsmiljø er lavt hængende frugter

Enhedslisten mener, at små ændringer i arbejdsmiljøet kan forebygge skader på liv og helbred