UgensErhverv.dk

Dansk Byggeri jagter logo-fuskere (OPDATERET)

Advarer i annoncer mod byggevirksomheder, der skilter med Byg Garanti logoet uden at være omfattet af ordningen.

11-01-2007

(OBS: LN Byg har i marts valgt at blive medlem af Dansk Byggeri)

Et logo, der signalerer sikker kvalitet, er guld værd, når man skal tale til forbrugerens hjerte – og pengepung. Det gælder også i byggeriet, hvor enkelte lyssky virksomheder ser en fidus i at bruge Byg Garantis logo uden at være medlemmer af Dansk Byggeri. Derved lokkes kunder i butikken, som fejlagtigt tror de er omfattet af ordningen i tilfælde af byggefejl.

Griber den slags misbrug om sig, udvandes forbrugernes tro på logoet. Derfor er Dansk Byggeri rykket i offensiven for at bekæmpe logo-fuskerne.

Organisationen indrykker nu annoncer, hvor forbrugerne advares mod byggevirksomheder, der uretmæssigt bruger logoet. Det har i første omgang ramt firmaet LN Byg, som i Susålandets Avis har benyttet sig af logoet uden at være medlem hos Dansk Byggeri.

- Dansk Byggeri sender hermed en advarsel til alle, der påtænker at entrere med LN Byg i tillid til, at virksomheden er omfattet af Byg Garanti, siger advokat Morten Søjborg, Dansk Byggeri .

- Samtidig vil vi med den annoncerede advarsel give alle, som - netop i tillid til, at virksomheden er omfattet af Byg Garanti - har entreret med LN Byg, mulighed for at henvende sig til Dansk Byggeri, hvor vi står til rådighed med information om deres retsstilling.

Morten Søjborg pointerer, at det er forholdsvis nemt af afsløre falsk brug af Byg Garanti logoet, og at der naturligvis tages retlige skridt mod de virksomheder, der ”pryder sig med lånte fjer”.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Byggepladsen er en klimamæssig black box

Nye krav til byggeriet lurer i horisonten, når klimakravene skal revideres i 2025. Alt tyder på, at byggepladsen bliver omfattet af beregningerne af CO2 belastningen

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

NCC bygger for 120 millioner svømmehal i Nordjylland

Ved siden af Idrætscenter Vendsyssel og Vrå Skole skal der opføres en svømmehal med 25 meter bassin med otte baner, morskabsbassin med vandrutchebane samt wellnessafdeling. Projektet har en kontraktsum på ca. 120 millioner kroner

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Stor undersøgelse: Malerne vægter kvalitet over alt andet

Kvaliteten er vigtigst, og renoveringsprojekterne kommer til at stå i kø. Det er blandt konklusionerne i en stor spørgeundersøgelse, hvor Flügger har spurgt skandinaviske kunder om forventningerne til fremtiden og ønsker til malerprodukter generelt

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

Snickers Workwear introducerer verdens første indbyggede, certificerede knæpuder

SPONSORERET INDHOLD: Med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder viser Snickers Workwear sit engagement i det, virksomheden kalder 'Inventing workwear'