UgensErhverv.dk

Arkitektfusion på tværs af landet

Landskab & Rum bliver en del af Møller & Grønborg.

08-01-2007

Landskab & Rum bliver en del af Møller & Grønborg

Alle de kendte arkitektfirmaer fra Århus har afdelinger i København. Og nu også landskabsarkitekterne og planlæggerne fra Møller & Grønborg, der gennem en fusion med Landskab & Rum sikrer sig en solid bastion I Hovedstaden.

- For Møller & Grønborg betyder overtagelsen først og fremmest, at vore kompetencer indenfor landskabsopgaver bliver udvidet og at tegnestuen får styrket sin position i København, siger Niels Kjølhede, arkitekt og partner i Møller & Grønborg.

Landskab & Rum har adresse på Jagtvej i København og beskæftiger i dag fem landskabsarkitekter, der primært løser opgaver indenfor friarealer til boliger og erhvervsbyggeri samt torve, pladser og havnepromenader.

Møller & Grønborg beskæftiger 20 arkitekter i Århus og har gennem tiden været involveret i en række større byplanopgaver og infrastrukturprojekter. Blandt andet Øresundsforbindelsens landanlæg og vindmølleparken på Middelgrunden.

Desuden er virksomheden engageret uden for landets grænser med Solens By i Kina, Arlanda Lufthavn i Stockholm og senest i samarbejde med Henning Larsens Tegnestue om King Abdullah Financial District i Riyadh.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister