UgensErhverv.dk

Cowi i forstærket global satsning

Åbner nye afdelinger på markeder i Østeuropa, Mellemøsten og Afrika.

05-01-2007

Mulighederne på de udenlandske markeder er store, men det kræver at man er med, hvor det sker. Det er nogenlunde filosofien for de kommende års vækststrategi hos Cowi.

Virksomheden henter 45 procent af omsætningen uden for Skandinavien, og den andel skal vokse yderligere ved at åbne nye afdelinger i EU-medlemslande i Østeuropa, den Arabiske Golf, Afrika og i Nordeuropa.

- God rådgivning handler om at være tæt på kunden. Globaliseringen øger konkurrencen, men giver også flere forretningsmuligheder, hvis man formår at etablere sig tæt på kunderne. Det vil vi realisere de kommende år ved at regionalisere Cowi, forklarer koncernchef Klaus H. Ostenfeld om strategien.

Som et led i vækststrategien udvider Cowi direktionen fra fire til seks medlemmer. Nye er Lone Hass og Christian Nørgaard Madsen. Lone Hass kommer fra Novo og skal være HR ansvarlig, mens Christian Nørgaard Madsen som koncerndirektør for region Norge nu også bliver en del af direktionen.

Cowi er allerede en ledende rådgiver i Danmark og Norge, hvor man tilbyder hele rådgiverpaletten inden for ingeniørteknik, miljø og samfundsøkonomi.
Globalt markedsfører man specialistydelser i verdensklasse inden for store broer, tunneler, marine konstruktioner, udviklingsplanlægning, miljøteknisk due diligence, kortlægning og lufthavnsbyggerier.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek